još jedna modna lekcija

Damska mini-venčanica & čist GLAMUR: Nina Badrić obeležila 50. rođendan u svom najlepšem izdanju otkad je znamo

0

Hrvatsku pevačicu ne zovu bez razloga balkanskom Monikom Beluči!
 

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularna pevačica Nina Badrić juče je u rodnom Zagrebu u velikom stilu proslavila 50. rođendan.

 

Jedna od omiljenih regionalnih pop zvezda upriličila je luksuzno slavlje u jednoj zagrebačkom restoranu, gde je okupila veliki broj zvanica, a za ovu priliku odabrala je i prigodan stajling.


Ninin izbor pao je na mini-haljinu jednog srpskog brenda, a u pitanju je vrlo šik model iz kolekcije venčanica za aktuelnu sezonu. Pevačica je izgledala očaravajuće u strukiranom modelu mini dužine i bez bretela, koji krasi predimenzionirani i poluprovidni beli cvet u prednjem delu.

 


Nina Badrić je ovaj šik komad upotpunila papučama s visokim štiklama čiji dizajn potpisuje modna kuća Manolo Blahnik, i to providni model Fibionabi, koji krasi okrugla i svetlucava šnala. Reč je o papučama s potpeticama visokim 10,5 centimetara s nude potplatom koje su savršen način da se vizuelno izduži figura, a pevačica je sve zaokružila šik svetlucavim čokerom.

 


Uz ovako efektan autfit, bilo kakva komplikovanih frizura bi samo smetala, pa je Nina kosu podelila na razdeljak i zalizala u nizak rep, dok se odlučila za jednostavnu večernju šminku.


Dostojno balkanske Monike Beluči!

 

 

makonda-tracker