nije potrajalo

Danas ljubi lepoticu NEOBIČNOG IMENA: Znate li koji balkanski bogataš je bio suprug Nine Badrić?

0

Ljubav hrvatske pevačice i ovog biznismena bila je velika, ali nije opstala
 

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Pop pevačica Nina Badrić je šest godina bila udata za preduzetnika Bernarda Krasnića, za kog regionalni mediji pišu da je milioner.

 

Par se upoznao u Dubrovniku 2000. godine, u Bernardovom restoranu, nakon čega su stupili u vezu. Tri godine kasnije verili su se, a 2006. godine su se zakleli na večnu ljubav u Crkvi Majke Presvete Djevice Remetske, nakon čega su u istri priredili luksuzno slavlje. Njihova svadba okupila je 180 zvanica, a Badrićeva je izgledala očaravajuće u skupocenoj venčanici.


Nina i Bernard delovali su zaljubljeno do ušiju, bili su nerazdvojni, a hrvatski paparaci viđali su ih kako razmenjuju nežnosti kao da su sami na svetu. Šest godina kasnije, međutim, Nina je saopštila da stavlja tačku na brak.

 


Naš razvod je sporazuman. Učinili smo sve što smo mogli i znali da spasemo svoj brak ― rekla je ona tada, a četiri godine nakon građanskog razvoda njihov brak je poništen i u crkvi.


U godinama koje su usledile, nina nije predstavljala javnosti nove partnere, dok se Bernard 2015. godine oženio ekonomistkinjom Laticom Ivanišević, direktorkom marketinga u jednoj poznatoj hrvatskoj firmi.

 

 

Ona je, inače, već bila poznata javnosti kao devojka tenisera Marija Ančića.


Nina nije komentarisala svoj privatni život i život svog bivšeg supruga, budući da čuva svoju intimu daleko od medija od početka karijere. Ipak, jednom prilikom je otkrila da joj nije bilo lako zbog kraha braka.


Za oba partnera razvod je stresan događaj. Ne poznajem nijednu osobu koja se razvela sa osmehom na licu, pa čak ni one koji su ostavljali partnere jer su se zaljubili u nekoga drugog. No s vremenom ljudi shvate jesu li postupili ispravno ― rekla je jednom prilikom Nina.
 

 

makonda-tracker