FOTO

Model koji najbolje PRIKRIVA STOMAK i kamuflira sve nedostatke: Nina Badrić ima kupaći kostim kojim ćete očarati plažu

0

Nina Badrić je rešila malo da se odmori, pa je za to odabrala malo ribarsko mesto u blizini Budve, gde se oseća kao kod kuće.

foto: M. M./ATAImages
foto: M. M./ATAImages

Nina Badrić je zamenila hrvatsko primorje crnogorskim i odatle objavila predivnu fotografiju u kupaćem kostimu koja mnogim damama može poslužiti kao ideja kako da se opreme za predstojeće letovanje.

 

Pevačica je uživala u svim morskim radostima, restoranima, zalascima sunca, ali i fotografisanju na tim prelepim predelima. Nina je za svoju savršenu fotografiju odabrala jednodelni kupaći kostim koji savršeno prikriva stomak, ukoliko s njim imate problema.

Zahvaljujući mašni i naborima koje Ninin kupaći ima u predelu stomaka, savršeno će stajati ženama koje taj deo tela žele da prikriju, a i dalje izgledaju lepo i zanosno. 

Brojni dizajneri su potvrdili ovu Nininu kombinaciju kao idealnu za kamuflažu, a dezen i boje takođe mogu mnogo učiniti po tom pitanju. Sve u svemu, lepa Nina je bez obzira na mašne i nabore, fantastična, za nju znamo da izgleda neverovatno i uvek pleni svojim izgledom.

 

Nina je još samo dodala efektne naočare za sunce koje se savršeno uklapaju uz njen kupaći, ali i u celu morsku fotografiju, pa je to sve što vam je potrebno na jednoj plaži ukoliko želite da postignete maksimalan efekat.

 

 

makonda-tracker