recept za sve

Ima 90 godina, a izgleda 30 mlađe! TAJNA neverovatnog izgleda Džoan Kolins + njen mali trik za mršavljenje

0

Džoan Kolins podelila je tajnu svog izgleda i vitalnosti sa 90 godina, uz koju je uverena da će doživeti 100!

kako džoan kolins izgleda spektakularno i u 10. deceniji?
kako džoan kolins izgleda spektakularno i u 10. deceniji?foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Glumica koja je najveću slavu stekla u "Dinastiji"; čuvena Džoan Kolins, ovog maja napunila je 90 godina, a ni deseta decenija ne smeta joj da izgleda sjajno i izgleda toliko mladoliko da bi se reklo da ima bar 20 godina manje!

 

Čuvena glumica vrlo je aktivna, uprkos godinama, uvek radi, ne smiruje se, uživa sa svojim 32 godine mlađim partnerom, a neke stvari nikako ne propušta.

 

Ona je otkrila kakvu rutinu ima, za šta tvrdi da je tajna njenog zdravlja, ali i vitke figure.

Nema mnogo mudrolije: u pitanju je vežbanje. Džoan Kolins svakodnevno vežba pola sata sa fizioterapeutom, a to svima preporučuje.

 

 Vežbala sam s fizioterapeutom, što toplo preporučujem starijim muškarcima i ženama koji žele ostati u formi. Uglavnom radim to pola sata dnevno i otkrila sam da mi to daje energiju — rekla je Joan za magazin My Weekly.

 

džoan kolins ne propušta polučasovne vežbe s terapeutom
džoan kolins ne propušta polučasovne vežbe s terapeutomfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Džoan Kolins je neumorna, pa je stalno spremna na nove projekte, a u jednom intervjuu otkrila je kako planira da živi barem 100 godina. Naime, ona je uverena da joj njena nega kože, vežbanje i ishrana pomažu u vitalnosti i smatra da tako može i postići svoj cilj i doživi stotu.

 

Zanimljivo, suprotno od njenih mlađih koleginica, botoks — ne koristi!

 

Jednom sam isprobala botoks, pre mnogo godina i bilo mi je užasno. Ja sam glumica i moram uspevati da zadržim izraze lica — rekla je Džoan, koja nije pristalica nikakvih dijeta.

 

 

— Nemojte ići na dijetu, samo jedite manje. Ako treba da smršate nekoliko kilograma da biste stali u nešto, jedite kuvana jaja i brokoli tri dana. Ako morate grickati, jedite još brokolija. Vežbajte, morate, koliko god to mrzeli — savetuje glumica, a ističe i da je neophodno brinuti se o zdravlju kože.

 

Bonus video

Dijeta sa jajima

 

makonda-tracker