VAJAJU LINIJU

Ovo su VEŽBE i JELOVNIK kojih se Severina pridržava godinama: Zahvaljujući njima ima liniju kao DEVOJČICA

0

Lepa Splićanka ima telo na kojoj joj zavide i mnogo mlađe koleginice

 

Tajna vitke linije Severine je u ovim vežbama i ishrani
Tajna vitke linije Severine je u ovim vežbama i ishrani foto: Instagram / severina

Jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, Severina Vučković godinama održava istu, idealnu kilažu, a sve to zahvaljujući rutini koje se pridržava godinama.

 

Severina je je i te kako svesna važnosti zdrave ishrane koja joj pomaže da održava energiju i izgleda sjajno, zato i danas ima liniju kao i u dvadesetim godina.

 

Pevačica se trudi da u njenoj ishrani preovladava sveže voće i povrće, integralne žitarice i proteini poput ribe i piletine. Ona pazi na unos šećera i brze hrane, a umesto toga preferira obroke sa manje masnoća i kalorija. Takođe, naglašava važnost hidratacije, te pije dovoljno vode tokom dana.

 

 

Visoka je 170 cm i trudi se da održava kilažu od oko 55 kilograma i to joj, verovali ili ne, polazi za rukom decenijama! Vučkovićeva nosi konfekcijski broj 36, a mere su joj 95-61-95.

 

Davno sam odlučila da neću svoje telo zasititi toksinima. Nekako mi se čini da sam na dobrom putu da ih potpuno ih izbacim iz ishrane. Ali, jako volim da jedem i mogu puno da pojedem – iskrena je pevačica.

 

Ove 3 stvari Severina godinama praktikuje i nikada ih ne menja:

 

  • Ima 5 malih oborka tokom dana
  • Vežba 6 puta nedeljno kada kod to može
  • Šeta pola sata svaki dan

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Šta Severina jede tokom dana?

 

Za doručak tri jaja, za ručak filet ribe, a za večeru voće. Omiljeno jelo joj je suši, a jednom prilikom otkrila je i jednu naviku koje se redovno pridržava godinama. Ona nakon buđenja uvek popije smuti od sezonskog voća i povrća. Ovaj napitak joj daje dosta snage, ali i ne oseća glad.

 

Šargarepa, cvekla, maline, jagode, borovnice, kupine, pomešano ponekad s bademovim mlekom. Ponekad ubacim malo banane za gustinu, ali zna da bude dobro i bez banane - otkrila je jednom prilikom.

 

Evo tajne vitke linije lepe Splićanke
Evo tajne vitke linije lepe Splićanke foto: Instagram / Severina

 

Severina se trudi da redovno trenira, a poslednjih nekoliko godina upražnjava jogu.

 

Pevačica godinama ima svog fitnes trenera koji se trudi da joj preporuči vežbe koje su efikasne za održavanje zategnutih nogu i zadnjice.

 

Evo koje vežbe upražnjava:

 

Svakodnevno Seve izvodi seriju čučnjeva, zatim iskorake i “marince”. To su vežbe u kojima se smenjuje čučanj, sklek i skok i rezultati su veoma brzo vidljivi. Ipak, i njoj su, kao većini “slaba tačka” slatkiši i vino, te se nekad počasti miljenim poslasticama.

 

Bonus video:

 

Nastup i energiju lepe Splićanke pogledajte u videu koji sledi.

 

 

makonda-tracker