slavi život

"Zovu me starijom ženom još od kad sam imala 38": Slavna Aleksis iz Dinastije o starenju i predrasudama u 90. godini

0

Slavna Džoan Kolins koju smo zavoleli kao Aleksis u seriji Dinastija otkrila je u novom intervjuu šta za nju predstavljaju godine.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džoan Kolins je na pragu 90. godine, ali je to ne sprečava da izgleda neverovatno, a i da uživa u ljubavi sa 32 godine mlađim suprugom.

 

Slavna Aleksis se udavala čak pet puta, a tek 2002. je pronašla pravu ljubav, pa je nedavno fotografijama sa suprugom Persijem Gibsonom pokazala svima kako jedan par treba da uživa i šta je pravi recept za sreću.

Ona ruši sve predrasude, a zbog njenog odevanja, izgleda i stavova, mnogi joj ne bi dali ni upola godina koliko ima zaista.

 

- Ljudi me zovu starijom ženom još od kada sam imala 38. Mislim da nisu bitne godine već kako se osećate, kako se odevate i kako se ponašate - rekla je ona i dodala da se oseća kako da je u četrdesetim godinama.

Glumica ističe da je uprkos svemu, ona srećna i ispunjena, te da joj to niko ne može pokvariti.

 

- On se zaista brine o svemu. Presrećna sam što ga imam. Vodi brigu o mojoj deci, o našim finansijama i sve ima pod kontrolom. To je velika ljubav, odličan brak - rekla je o svom suprugu.

Podsetimo, slavna Aleksis iz Dinastije nije imala tako bajkovit život, pa je tako jednom prilikom ispričala stravičan događaj koji je prethodio njenom prvom braku sa Maksvelom Ridom.

 

- On je imao 31 godinu, a ja sam bila sedamaestogodišnja devica. Drogirao me dok smo bili u njegovoj kući i usred noći sam došla sebi, probudila sam se u njegovoj dnevnoj sobi dok je bio intiman sa mnom. Tih bi dana moja majka rekla da sam "iskorišćena". Sada to zovemo silovanje na sastanku - šokirala je glumica i potom istakla da ju je Rid kasnije pokušao prodavati starijim muškarcima za jednu noć po ceni od 10.000 funti.

 

 

makonda-tracker