zdrava dijeta

Ima fenomenalan trik za zavaravanje gladi: Anastasija Gudelj je na ovaj način smršala više od 20 kilograma

6

Nakon što se na nervnoj bazi ugojila više od 20 kg za pola godine, pevačica je ozbiljno pristupila zdravom načinu mršavljenja, a ovo je njeno iskustvo 

Anastasija Ražnatović godinama održava manje-više istu liniju
Anastasija Ražnatović godinama održava manje-više istu linijufoto: Ana Paunković

Pevačica Anastasija Gudelj, nekada poznata kao Anastasija Ražnatović, već godinama spada u najlepše devojke naše javne scene, a ona je otvoreno pričala o svojoj borbi s viškom kilograma, koja je od nje zahtevala mnogo truda.


Kako je ćerka Svetlane Cece Ražnatović objasnila jednom prilikom, u jednom teškom životnom razdoblju se ugojila više od 20 kilograma za samo pola godine.


Ona je jela na nervnoj bazi, mahom nezdrave grickalice i brzu hranu.

Tada ni sa kim nisam pričala o stvarima koje me tište, već sam samo jela. I to nezdravu hranu: grickalice, hamburgere, gazirana pića... Tako sam živela šest meseci – istakla je pevačica, koja je objasnila da joj je tetka Lidija Ocokoljić skrenula pažnju na to koliko se ugojila za kratko vreme.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica je nakon toga odlučila da se više posveti svom zdravlju i izgledu, ali joj kilogrami nisu spali "preko noći".


Proces mršavljenja je trajao dugo, dve ili tri godine. Od tad mi je ostao strah da se ne vratim na staro. Zato, čim se ugojim, odmah počnem da pazim šta jedem – istaklaje ona jednom prilikom za Informer.

 


Prema Anastasijinim rečima, tajna je – zdrava ishrana, uz redovne obroke i domaća jela.


Izbacila sam nezdrave namirnice i trudila sam se da ne preskačem obroke. Najčešće jedem kuvana jela, a u širokom luku zaobilazim restorane brze hrane – objasnila jepevačica, koja priznaje da nije uvek čvrstog karaktera i ima običaj da se počasti neodoljivim slatkišima, ali se trudi da odmah izgubi suvišne kalorije.

– Ako pojedem nešto slatko, odmah odem na trening kako bih što pre sagorela kalorije. Ključ dobrog izgleda je definitivno u redovnom vežbanju – rekla je tada pevačica.

 


Jelovnik Anastasije Ražnatović + trik savet

 

  • DORUČAK: Ovsena kaša sa crvenim voćem
  • RUČAK: Brancin i zelena salata
  • VEČERA: Potaž od bundeve
  • Trik savet: "Kad god osetim glad, popijem vodu sa limunom i želja za hranom me brzo prođe."

 

BONUS VIDEO

Lampaš: Dijeta asocira ljude na izgladnjivanje

 

makonda-tracker