probajte i vi

Kako poznate lepotice ZAVARAVAJU GLAD? Trik Kloi Kardašijan je sjajan, a najviše će vam se dopasti šta radi Kejt Hadson

0

Kako izbeći prejedanje i ostati na putu mršavljenja? Slavne dame primenjuju ove cake i kunu se u njih.

Kloi Kardašijan vredno trenira, ali joj je teško da odoli slatkišima
Kloi Kardašijan vredno trenira, ali joj je teško da odoli slatkišimafoto: khloekardashian, Instagram

Tokom dijete ništa ne pada teže od iznenadnog napada gladi, kada obično i najuporniji pokleknu.

 

Iz čista mira nam na pamet padnu čips ili torta i ne možemo da se smirimo dok ne udovoljimo sebi, a onda često pojedemo i više nego što nam je stvarno potrebno.

 

Šta činiti u toj situaciji? Kako poznate dame koje uspevaju da ostanu fit varaju glad i ostaju verne dijeti? Neke se okruže povrćem, neke imaju određene dane kada će "varati", a neke odu u krevet pre mraka da ne bi večerale!

 

  • Blejk Lajvli

 

1 / 5 Foto: EPA/IAN LANGSDON


Blejk Lajvli donela je nedavno na svet četvrto dete, a dok su glumac Rajan Rejnolds i ona imali "samo" tri ćerke, glumica je jedva stizala da se bavi svojom ishranom.


Ipak, kako je jednom prilikom objasnila, uvek se trudila da ono vreme koje ima za sebe posveti zdravim obrocima. Na taj način izbegava da, kada konačno ugrabi neki trenutak za sebe, pojede veliku količinu hrane, već konzumira isključivo visokokvalitetnu hranu prepunu hranljivih materija.


Njen obrok obavezno se sastoji od povrća, proteina i skroba koji se sporo sagoreva, poput batata, a obožava i zdrave masti kao što su kokosovo ulje i avokado.

 

  • Alisa Milano

 

 

Zvezda serije "Čari" nikada za doručak ne jede ugljene hidrate i to je njen trik da tokom dana ima manje obroke i unese manje kalorija!


Umesto toga, obavezno dan počinje proteinima, uglavnom kajganom i slaninom, pa je duže sita, a potom za ručak bira nešto lagano, uglavnom salatu i ribu.

 

  • Melisa Mekarti

 

Melisa Mekarti kaže da je smršala jer rano 'beži' u krevet
Melisa Mekarti kaže da je smršala jer rano "beži" u krevetfoto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon što je pre nekoliko godina za kratko vreme uspela da izgubi 35 kilograma, šarmantna glumica i komičarka ispričala je da je njen trik protiv prejedanja – dosadan život.


– Nema tajni, nemam šta da vam kažem osim da ja vodim superdosadan život. Sve svedete na minimum, ne radite ništa zabavno, pa onda odete na spavanje u 19.30. To je trik – rekla je glumica.


Ima logike jer, kada spavate, ne možete da grickate u ponoć, zar ne?

 

  • Kloi Kardašijan

 

 

Najmlađa od sestara Kardašijan prava je "spartanka" u teretani, ali teško joj je da odoli gurmanluku.

 

Kako kaže, da bi zavarala glad, ona koristi vrlo jednostavnu caku: uvek joj je pri ruci sveže iseckano povrće. Čim oseti glad, ona će se okrenuti šargarepama i krastavcima, a i kada pojede nešto što ne bi smela – ne preteruje!


I dalje ću pojesti parče torte, ali neću pojesti dva – kaže Kloi.

 

  • Dženifer Aniston

 

Dženifer Aniston od početka karijere izgleda maltene identično
Dženifer Aniston od početka karijere izgleda maltene identičnofoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Zvezda sitkoma "Prijatelji" kaže da je u njenom slučaju hidriranost ključ.


Vrlo je jednostavno: jedite što više organskog voća i povrća, pazite na unos šećera, pijte mnogo, mnogo vode i dobro spavajte – savetuje ona.

 

  • Kejt Hadson

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

 

Glumica koja oduvek izgleda izvanredno priznaje da jede sve što poželi umesto da bude na strogim dijetama, ali se trudi da se kontroliše.


Trudim se da ne uskraćujem sebi stvari koje volim: čizburger i pomfrit, testeninu, sladoled... Ali sve umereno, i to samo tri puta nedeljno – kaže ona.

 

 

makonda-tracker