"zapravo je lako!"

Na trenutak su svi u Kanu pomislili da glumica ima novog muža: Slavni glumac se PREPOLOVIO, a evo kako mu je to uspelo

0

Iako nama deluje kao da je glumac smršao preko noći, on je još pre godinu dana pričao o tome kako je shvatio da je krajnje vreme da nešto preduzme po pitanju svog zdravlja i na koji način je počeo da gubi kilograme

Džesi Plemons nekad i sad
Džesi Plemons nekad i sadfoto: EPA-EFE/CHRISTIAN MONTERROSA, EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Glumica Kirsten Danst i njen kolega i, od pre dve godine, suprug Džesi Plemons sinoć su na 77. Kanskom festivalu prisustvovali premijeri filma Kinds of Kindness, novom ostvarenju u režiji Jorgosa Lantimosa u kom Plemons igra jednu od glavnih uloga.


Kao i pre nekoliko meseci, kada su se pojavili na dodeli Oskara, ponovo je najviše pažnje privukao glumčev izgled, jer je on uspeo da se reši viška kilograma i izgleda maltene neprepoznatljivo.


Toliko je velika transformacija Džesija Plemonsa da se korisnici društvenih mreža šale da su isprva pomislili da je Kirsten Danst stigla s novim suprugom.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Kako je smršao Džesi Plemons?


I dok se već neko vreme spekuliše da je glumac korisio Ozempik, lek za dijabetes koji poznate ličnosti zloupotrebljavaju i izlažu zdravlje riziku da bi brzo smršali, on je ranije pričao o svom postepenom mršavljenju, koje samo nama koji gledamo sa strane deluje kao da se desilo preko noći.

U februaru 2023. suprug Kirsten Danst rekao je za Interview Magazine da je iznenada odlučio da se više posveti svom zdravlju.

 

Džesi Plemons na losanđeleskoj premijeri filma 'El Camino: Čista hemija' 2019.
Džesi Plemons na losanđeleskoj premijeri filma "El Camino: Čista hemija" 2019.foto: EPA-EFE/CHRISTIAN MONTERROSA

Nešto mi je "kliknulo" u glavi i osetio sam se umorno od nošenja sve te dodatne težine – istakao je glumac.


Pitali su me da snimim jednu scenu u filmu u kom sam igrao vojnika i pomislio sam "Ne znam mnogo vojnika koji su moje veličine" – priznao je. – Zato sam, kao i svi ostali, počeo da praktikujem periodično gladovanje, izbacio sam ugljene hidrate, sve to. Lako je zapravo to i radite.


Kako je tada objasnio, najvažnije je to što se on danas oseća potpuno drugačije nego kada je imao višak kilograma koji se brojao u desetinama.

 

Kirsten Danst i Džesi Plemons na 77. Kanskom festivalu, na premijeri filma 'Kinds of Kindness', u režiji Jorgosa Lantimosa
Kirsten Danst i Džesi Plemons na 77. Kanskom festivalu, na premijeri filma "Kinds of Kindness", u režiji Jorgosa Lantimosa foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Osećam se bolje. Krvni pritisak mi je pao. Imam dvoje dece i došli smo do tačke kada moram da hvatam korak s njima – objasnio je Džesi Plemons.

Uz to što je uvek isprekidani post, odnosno autofagiju i isključio ugljene hidrate iz svog jelovnika, glumac je ranije pričao da je počeo da kontroliše veličinu svojih porcija, smanjio generalni unos šećera i počeo više da se oslanja na čiste proteine i povrće bogato biljnim vlaknima.

 

Džesi Plemons na 77. Kanskom festivalu
Džesi Plemons na 77. Kanskom festivalufoto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Najviše uživa u grilovanoj piletini, kinoi i zelenoj salati, a uz to je počeo da trenira. Kako piše In My Bowl, Plemons je veoma dosledan svom režimu vežbanja, a kombinuje kardio s vežbama snage kako bi poboljšao ukupnu kondiciju.


Posebno je posvećen trčanju, dizanju tegova i jogi, jer mu te vežbe pomažu da sagoreva kalorije i poboljša tonus mišića i izdržljivost.

 

Kako je objasnio, na početku je imao probleme s umorom i upalom mišića, ali kako je napredovao tako je počeo da povećava intenzitet i ostao posvećen svojoj rutini.

 

Kirsten Danst i Džesi Plemons na 77. Kanskom festivalu, na premijeri filma 'Kinds of Kindness', u režiji Jorgosa Lantimosa
Kirsten Danst i Džesi Plemons na 77. Kanskom festivalu, na premijeri filma "Kinds of Kindness", u režiji Jorgosa Lantimosa foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta je "lavlja dijeta"?

 

makonda-tracker