tako ženstveno

I top od 700 dinara tako izgleda fenomenalno: Izazovan detalj u stilu Anastasije Gudelj koji suptilno ističe dekolte

0

Na majicama, bluzama, haljinama, čemu god, ovaj detalj deluje romantično, suptilno, ženstveno, pa ne čudi što se vraća svake prolećne sezone

Anastasija Gudelj uvek ima neku modnu poslasticu za svoje pratioce na Instagramu
Anastasija Gudelj uvek ima neku modnu poslasticu za svoje pratioce na Instagramufoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pevačica Anastasija Gudelj, koju smo upoznali kao Anastasiju Ražnatović, već neko vreme stanuje u Sevilji, gde uživa u društvu supruga Nemanje Gudelja, inače našeg fudbalskog reprezentativca.


Ona povremeno na Instagramu deli njihove posebne trenutke, a pre nekoliko dana je pokazala da je prilikom jedne romantične veče od izabranika dobila crvene ruže.


Anastasija je objavila fotografije za koje je tada pozirala dok je mirisala cveće, a onima koji je na pomenutoj društvenoj mreži prate i zbog njenog stila pružila modnu inspiraciju.

Ona je, naime, odabrala beli top, model bez rukava, sa širokim bretelama, a u pitanju je jednostavna majica bele boje, kakvu možete naći na svakom koraku.

 

 

Međutim, ona se izdvaja detaljem koji je popularan svake prolećne sezone – kvadratnim izrezom koji na suptilan način ističe dekolte, deluje veoma romantično i uvek je trendi tokom prolećne sezone!


Kvadratni izrez je uvek aktuelan u proleće


Smešten negde između renesanse, ultimativnog prolećnog trenda cottagecore koji nam je stigao uz seriju "Bridžerton" i viktorijanskog stila, kvadratni izrez na majicama i haljinama je suptilan modni osvrt na prošlost.

 


Ova elegantna silueta naglašava ključnu kost i deluje vanvremenski, a ipak moderno, skromno, ali donekle odvažno.


Iako u kolekcijama čuvenih brendova njegova popularnost varira iz godine u godinu, definitivno je u pitanju trend koji je pouzdan na duge staze.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OAK + FORT (@oakandfort)


Odličan je izbor ako preferirate minimalistički stil, uvek dobar spoj s rebrastim komadima od pletiva, dobro rešenje za bodi koji se izdvaja, ali izgleda i jednako dobro na lepršavim majicama s karnerima i cvetnim dezenom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Anastasija sa mužem na večeri

 

makonda-tracker