zgodna i zanosna

Mama je četvoro dece, a izgleda KAO DEVOJČICA: Sestra Cece Ražnatović izbegava medije, ali svaki put uspe da ODUŠEVI sve

2

Ona se ne bavi javnim poslom, pa je ne možemo često videti u medijima. 

 

 

foto: Kurir
foto: Kurir

Sestra pevačice Svetlane Ražnatović, Lidija Veličković Ocokoljić ne bavi se javnim poslom kao i sestra i članovi njene porodice. Ona uspeva da vešto izbegne kamere i foto-reportere, pa je retko ko može videti u javnosti. 

 

 

Ona je skoro 18 godina u braku sa bivšim fudbalerom Predragom Ocokoljićem i u novembru će proslaviti godišnjicu svoje ljubavi. 

 

Njih dvoje su dobili četvoro dece, odnosno sina Viktora, ćerku Helenu i blizance Iliju i Petra. Ona je ponosna mama, a i njeni mezimci mogu da budu ponosni na nju. Iako je rodila četvorno dece, onda izgleda zanosno. 

 

Svetlana Ceca Ražnatović, Lidija Ocokoljić
foto: Dragan Kadić

 

Takođe je Lidija dobra tetka i veoma je bliska sa Cecinom decom Anastasijom i Veljkom, a njih dvoje nikada nisu skrivali to koliko im ona znači. Veljko je čak i istetovirao ime svoje tetke na grudima, a Ceca stalno ističe koliko joj znači sestrina podrška. 

 

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

 

Cecin sin objavio je jednom prilikom snimak kojim je pokazao koliko se ponosi sestrom svoje majke.

 

Ovako izgleda žena od 43 godine — kaže u jednom delu snimka Anastasija.

 

 

Kako smo i napomenuli, nju baš retko možemo sresti u medijima jer se ne bavi javnim poslom, ne dolazi na gradske događaje, a kada je i uslikaju to su obično fotografije koje nastanu u spontano. 

 

Prošle godine su novinari uspeli da "uhvate" Lidiju dok je pristizala na jedan rođendan u prestoničkom restoranu. 

 

Ako se prisetimo ona je bila i jenda od najzapaženijih gošći na rođendanu Bogdane i Veljka Ražnatovića.

 

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

 

Bila je i jedna od najzapaženijih na glamuroznom venčanju Veljka i Bogdane Ražnatović, kada je mnoge poznate dame zasenila pojavivši se u bundi i crvenoj haljini.

 

 

makonda-tracker