nije lako

Kako se hrani i trenira Majli Sajrus? Zbog ovih tajni nema ni GRAM SALA, a izgleda i oseća se lepše nego ikad

1

Popularna pevačica sve je ostavila bez reči izgledom pre nekoliko večeri, kada je nastupila na 66. dodeli Gremija, a ona ne krije životni stil zahvaljujući kom je dovela telo do savršenstva

Majli Sajrus na 66. dodeli Gremija
Majli Sajrus na 66. dodeli Gremijafoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Američka pevačica Majli Sajrus osvojila je pre nekoliko večeri dva Gremija, a to je bio prvi put u njenoj karijeri da je za svoj dobila ovo priznanje.


Publiku je oduševila simpatičnim govorom, potom neverovatnim i energičnim nastupom, a priredila je i pravi mali performans na sceni i van nje promenivši pet modnih kombinacija.


Iste večeri društvene mreže pleplavile su fotografije s njenog nastupa, kada je zapevala svoj hit Flowers u u arhivskom primerku brenda Bob Mackie iz 2002. godine.

Kratka, s prorezom u predelu grudi i tankim bretelama, ova haljina istakla je Majlinu savršenu figuru, a često se ovih dana može pročitati isto pitanje – čime se hrani ova devojka?!

1 / 5 Foto: Valerie Macon / AFP / Profimedia

Kako vežba Majli Sajrus?


Za izgled Majli Sajrus je, na prvom mestu, najvažnija činjenica da ona vredno trenira. Veoma je strastvena kada je u pitanju pilates, kojim se bavi još od 2013. godine i nikada ne preskače trening, pa je čak i kod kuće napravila studio za pilates.


Kako ističe Meri Vinzor, njena lična instruktorka, pevačica obično vežba oko pola sata, a posebno se fokusira na mišiće u predelu stomaka.

 

Detalj na haljini Majli Sajrus na crvneom tepihu na dodeli Gremija 2024.
Detalj na haljini Majli Sajrus na crvneom tepihu na dodeli Gremija 2024.foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Ona želi da bude zdrava i da ima dobre trbušnjake – rekla je Meri Vinzor jednom prilikom za People.


Ona se bazira i na jačanje fleksibilnosti, snagu i bolju kontrolu mišića leđa.
Uz to, redovno radi čuvenu vežbu sedenja uza zid, kao na nevidljivoj stolici, ide na pešačenje, penjanje, praktikuje aštanga jogu, a stalno je u pokretu na svojoj farmi, gde brine o konjima, psima, mačkama i jednom prasetu.


Kako se hrani Majli Sajrus?


Što se tiče namirnica koje pevačica unosi, važno je napomenuti da je ona odavno morala da modifikuje vegansku ishranu, na kojoj je bila godinama. Nakon što je kojot ubio njenog psa Flojda pre više od deset godina, Majli je postala veganka, ali je u međuvremenu počela da konzumira ribu, koja joj je potrebna za energiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

 

Kako je istakla u podkastu Joe Rogan Experience, doživela je "traumatičnim" kada je ponovo počela da jede ribu, ali je imala bolove u zglobovima i "moždanu maglu".


Morala sam da uvedem ribu i omega-3 masti jer mi mozak nije funkcionisao pravilno – objasnila je pevačica i dodala da su joj proteini iz mesa ribe dragoceni jer ni "bezbroj avokada ne bi mogao to da joj pruži".


Kako je ispričala njena kuma Doli Parton, Majli obožava američku južnjačku kuhinju: pire krompir, kupus salatu, kukuruzne hlebove. Takođe, od 2012. godine je na bezglutanskoj ishrani, a uz to je netolerantna na laktozu.

 

Majli Sajrus na 66. dodeli Gremija
Majli Sajrus na 66. dodeli Gremijafoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Kada je u pitanju doručak, uglavnom pije smuti od bundeve, dok za ručak bira salatu od belog pasulja i kelja, a za večeru supu od paradajza. Kada želi da se zasladi nečim za užinu, obično popije smuti od borovnice.


Međutim, najvažnije za njeno zdravlje bilo je kada je prestala da konzumira alkohol.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta je dijeta s jajima?

 

makonda-tracker