kakav podvig!

675 sati ručnog rada uloženo u REMEK-DELO! Nikada ne biste pogodili od čega je napravljena čuvena haljina Majli Sajrus

0

Od pet fenomenalnih izdanja u kojima smo videli Majli Sajrus na dodeli Gremija, jedno se posebno izdvojilo... S razlogom!

Majli Sajrus bila je jedna od najzapaženijih na 66. dodeli Gremija
Majli Sajrus bila je jedna od najzapaženijih na 66. dodeli Gremijafoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Američka pevačica Majli Sajrus pre nekoliko večeri osvojila je dva Gremija, koje je možda odavno zaslužila.


I dok se neki pitaju kako je moguće da ona ranije nije dobila ovakvo priznanje za svoj rad, a drugi zbog čega se nije zahvalila svom ocu Biliju Reju Sajrusu u govoru, svi su složni – pop senzacija nikada nije izgledala lepše.


Majli smo na 66. dodeli Gremija videli u pet fenomenalnih modnih izdanja, a veče otvorila u velikom stilu, pojavivši se na crvenom tepihu u neobičnoj "goloj haljini" koju je specijalno za nju dizajnirala modna kuća Maison Margiela.

 

Pogledajte kako je ona izgledala.

1 / 7 Foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia


Međutim, tek nakon svečane ceremonije otkrili smo da je ova kreacija po mnogo čemu posebna, a mnogima je promaklo od kakvog je materijala izrađena. U pitanju je čak 14.000 zlatnih zihernadli!

Kako je Majli Sajrus otkrila na Instagramu, zahvalivši se čuvenom brendu na trudu i kreativnosti koji su uloženi da ona izgleda najbolje moguće, tim je zaista dao sve od sebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)


Ova haljina je oduzela 675 sati ručnog rada, 14.000 zlatnih zihernadli i ukrašena je posebno biranim francuskim starinskim perlama – napisala je Majli. – Hvala vam!

 

Majli Sajrus na 66. dodeli Gremija
Majli Sajrus na 66. dodeli Gremijafoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Kuća Maison Margiela poznata je po tom što u svojim dizajnima koristi nekonvencionalne materijale, pa su tako predstavili, na primer, gornje delove odeće od kožnih rukavica i kapute od krevetskih prekrivača. Iako su zihernadle svakako veći izazov i pravi podvig, dodatne poene definitivno dobija zbog truda uloženog da se pronađu perle koje su savršen dodatak kreaciji.


Na kraju krajeva, za Majli Sajrus uvek treba ići korak dalje, zar ne?

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Koncert Majli Sajrus na Kosovu i Metohiji

 

makonda-tracker