naš favorit - gucci!

5 stajlinga za jedno veče i svaki je – BUM! U ovom MODNOM PERFORMANSU Majli Sajrus se ne zna šta je lepše od čega

0

Popularna pevačica promenila je čak pet modnih izdanja tokom 66. dodele Gremija, a svako je sasvim drugačije i u njenom stilu

Majli Sajrus na 66. dodeli Gremija
Majli Sajrus na 66. dodeli Gremijafoto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

U losanđeleskoj Kripto areni sinoć je održana 66. svečana dodela Gremi nagrada, a veče je proteklo u znaku žena koje su vedrile i oblačile muzičkom industrijom proteklih dana.


Među nagrađenima je bila pevačica Majli Sajrus, koja je dobila priznanje za najbolji pop solo performans i za pesmu godine – numeru "Flowers", koja je bez sumnje obeležila 2023, a na sav glas je pevušimo i početkom 2024.


Kako je bila jedna od zvezda večeri, popularna pevačica pripremila je za ovu priliku nekoliko modnih kombinacija i svaka od njih bi i sama bila dovoljna da Majli danas preplavi modne portale. Ipak, videli smo ih čak pet!

5 modnih izdanja Majli Sajrus na 66. dodeli Gremija

 

Kada je tek stigla na crveni tepih, Majli Sajrus nosila je vrlo smelu kreaciju koju potpisuje modna kuća Maison Margiela, model koji gušćim "radom" strateški prekriva određene delove tela.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Smelo izdanje inspirisano stilom amazonki pevačica je upotpunila žutim cipelama nastalim u kolaboraciji ovog brenda s kućom Christian Louboutin, a sve je dobilo još efektniji izraz zahvaljuljući natapiranoj frizuri koja je mnoge podsetila na Majlinu kumu Doli Parton.

 

Majli Sajrus u Maison Margiela končanoj haljini na dodeli Gremija 2024.
Majli Sajrus u Maison Margiela končanoj haljini na dodeli Gremija 2024.foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Majli smo potom na sceni videli u arhivskom primerku brenda Bob Mackie, koji je predstavljen u kolekciji za jesen i zimu 2002. godine, a odlučila je da ovu haljinu nosi tokom nastupa na dodeli Gremija.

 

Reč je o mini-haljini srebrne boje, sa izrezom ispod grudi, asimetričnom suknjom i raskošnim resama, kao i svetlucavim detaljima. Uz viseće minđuše De Beers i jednostavne sandale s tankim kaišićima – ničega previše, ničega premalo!

 

Majli Sajrus u Bob Mackie haljini staroj 22 godine na dodeli Gremija 2024.
Majli Sajrus u Bob Mackie haljini staroj 22 godine na dodeli Gremija 2024.foto: Valerie Macon / AFP / Profimedia

Kada je izašla na scenu da primi svoje priznanje, Majli je nosila vrlo elegantnu toaletu modne kuće Gucci, svetlucavi komad u braon boji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Check the Tag (@checkthetag)

 

Takođe asimetrična, ova haljina otkriva jedno rame i ima dubok šlic koji se proteže sve do kuka, a pevačica ga je ponela sa slingback cipelama iste boje i tašnicom iz kolekcije koju je Gucci spremio za proleće 2024.

 

Modno izdanje Majli Sajrus sa potpisom modne kuće Gucci na dodeli Gremija 2024.
Modno izdanje Majli Sajrus sa potpisom modne kuće Gucci na dodeli Gremija 2024.foto: Valerie Macon / AFP / Profimedia

Pevačica je dobila nagradu i za najbolji pop solo performans, a tada je na scenu izašla u crnom kombinezonu brenda Tom Ford – modelu koji prati liniju tela nenapadno, ima vertikalni prorez duž celog trupa, svetlucavi efekat i vezuje se oko vrata.

 

Maraja Keri i Majli Sajrus na 66. dodeli Gremija
Maraja Keri i Majli Sajrus na 66. dodeli Gremijafoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

I, za kraj, Majli smo videli u kombinaciji čipkanog korseta sa srcolikim izrezom i helanki koje potpisuje Bob Mackie, a ponela je i kratki ogrtač sa crnim nojevim perjem.

 

Majli Sajrus u čipkastoj kombinaciji
Majli Sajrus u čipkastoj kombinaciji foto: Neilson Barnard / Getty images / Profimedia

Performans godine, svakako!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Koncert Majli Sajrus na Kosovu i Metohiji

 

makonda-tracker