način života - ne dijeta

Ima troje dece, 40 godina i savršen stas: Tajna vitkosti Berguzar Korel & trik kako topiti masti kad vam se ne vežba

0

Popularna turska glumica Berguzar Korel nije na klasičnoj dijeti već vodi način života kojim dominira raznovrsna i izbalansirana ishrana

turska glumica berguzar korel, poznatija kao šeherezada, uvek izgleda sjajno
turska glumica berguzar korel, poznatija kao šeherezada, uvek izgleda sjajnofoto: berguzarkorel


Turska glumica Berguzar Korel (40), koju je domaća publika upoznala kao Šeherezadu u seriji "1.001 noć", u kojoj je igrala sa današnjim suprugom Halitom Ergenčom (53).


Iako smo gledali mnogo turskih serija, Berguzar je i danas na našim prostorima jedna od najpopularnijih glumica s Bosfora.

 

Mnogi ljubitelji ovih sapunica prate je na Instagramu i čitaju o o novinama u njenom životu, a radovali su se pre dve godine, kada je Berguzar donela na svet treće dete.

Ona s kolegom Halitom Ergenčom ima sinove Alija i Hana i ćerku Lejlu, a vrlo brzo nakon svake od trudnoća ona bi uspevala da vrati liniju. Njena figura danas je zdrava figura zrele žene, ima obline, a i dalje je vrlo vitka i energična.


Kako joj to polazi za rukom?

 


Prema rečima Berguzar Korel nakon treće trudnoće, na prvom mestu može da zahvali činjenici da je fizički aktivna. Ona trenira vredno, i to toliko da ne pravi pauzu čak ni dok je na odmoru!


Svoju vitkost dugujem redovnom treniranju. Da slučajno ne bih preskočila koji trening, angažovala sam ličnog trenera koji je sa mnom čak i kad sam na letovanju – priznala je Berguzar jednom prilikom.


Ima, naravno, dana kada čak ni ovakvoj zaljubljenici u fitnes nije do vežbanja ili zbog obaveza ne stiže da uradi trening, ali Berguzar i tada ima rešenje kako da ostane aktivna.

 


Onih dana kada baš ne mogu da treniram, obavezno prepešačim najmanje šest kilometara – napomenula je turska glumica.


Što se tiče ishrane, Berguzar posvećuje mnogo pažnje hidrataciji organizma, pa ističe da dnevno popije najmanje 1,5 litar vode. Uz to, u njenoj ishrani zastupljene su samo organske namirnice, i to pažljivo birane i s funkcijom da se ubrza topljenje masnoća.


Moja ishrana je bogata mahunarkama i namirnicama koje sadrže proteine koji sagorevaju masti. Radi ravnoteže, zastupljeni su i ugljeni hidrati, ali samo kroz kuvani pirinač – ispričala je.

 

 

makonda-tracker