(FOTO)

Bila je TRUDNA kad ju je prevario i ostavio: Ova lepotica je BIVŠA LJUBAV turskog vladara sapunica kog obožavate i danas

0

On je kralj turskih sapunica koji je osvojio srca žena i u Srbiji.

Halit Ergenč kao Sulejman Veličanstveni
Halit Ergenč kao Sulejman Veličanstvenifoto: SPMY / Seskimphoto / Seskimphoto / Profimedia

Turski glumac Halit Ergenč se proslavio ulogom Onura u seriji 1001 noć, a potom svoju vladavinu na glumačkoj sceni potvrdio ulogom u Sulejmanu Veličanstvenom.

 

Iako su prošle godine od emitovanja ovih serija u našoj zemlji, turski glumci su i dalje popularni kod nas, pa je tako svaka priča vezana za čuvenog Sulejmana jako zanimljiva.

 

On uživa u braku sa 12 godina mlađom koleginicom Berguzar Korel, postali su jedan od omiljenih parova u svojoj zemlji, a spojilo ih je upravo snimanje serija 1001 noć, gde je lepa Berguzar glumila Šeherezadu. Međutim, njihova ljubavna priča nije počela na tako lep način.

U to vreme Halit je bio oženjen 14 godina mlađom glumicom Gizem Sojsaldi, koja je saznala da je njen suprug zaljubljen u drugu ženu, baš onda kad je bila trudna. Gizem je zbog toga rešila da prekine trudnoću, a ta vest je bila prava bomba u turskim medijima.

Navodno je slavni Sulejman nakon toga bivšoj supruzi isplatio oko 250.000 lira.

Zanimljivo je da je zbog njega i Berguzar ostavila dugogodišnjeg dečka, a uprkos brojnim natpisama i načinu na koji je njihova ljubav počela, oni su opstali zajedno i imaju troje dece, sinove Alija i Hana i ćerku Lejlu.

 

makonda-tracker