njihova ljubav intrigira

"Kad smo se upoznali, imala sam 18 godina manje": Lepa Šeherezada na glamurozan način proslavila 40. rođendan (FOTO)

0

Jedna od najpoznatijih turskih glumica koju pamtimo najviše po ulozi lepe Šeherezade, proslavila je rođendan i detalje proslave podelila sa publikom.

foto: Instagram
foto: Instagram

Berguzar Korel, glumica koju je uloga Šeherezade u 1001 noći proslavila u Srbiji, obeležila je rođendan, a kako je privatni život lepe glumice oduvek bio intrigantan, detalji sa proslave su brzo privukli pažnju.

 

Berguzar je u srećnom braku sa 12 godina starijim kolegom Halitom Ergenčom, domaćoj javnosti poznat i kao Onur, ali i Sulejman Veličanstveni, nedavno su se pojavili navodi da nešto nije u redu sa poznatim glumačkim parom, međutim oni su ubrzo nakon toga objavili da čekaju i treće dete.

Glumica je objavila nekoliko fotografija sa porodične proslave njenog 40. rođendana i za vrlo kratko vreme dostigla veliki broj lajkova i komentara.

 

- Kad smo se upoznali, Halit je bio 7, a ja 18 godina mlađa od mojih sadašnjih godina. Koliko mislite da imam godina? - napisala je Berguzar ispod objave.

Podsetimo, njih dvoje su sarađivali i u seriji Ranjena ljubav, a kada su započeli romansu Halit je već bio u braku sa glumicom Gizem. Pisalo se da je preokret u njihovom odnosu donelo putovanje u Pariz 2008. a nakon deset meseci, Halit je ostavio trudnu suprugu i oženio Berguzar.

 

1 / 11 Foto: Instagram

 

Nakon razvoda je bivšoj supruzi isplatio oko 250 hiljada turskih lira, a ona je pobacila njihovo zajedničko dete, dok je novopečeni bračni par otpočeo zajednički život u jednom od najluksuznijih istanbulskih naselja.

 

 

makonda-tracker