luksuz na drugačiji način

Boje, detalji, stil... SVE je božanstveno! Dom Halita Ergenča i Berguzar Korel u Londonu otkriva sve o njihovom životu

0

Dok po turskim glumcima kruže tračevi, oni uživaju u mirnom porodičnom životu, a njihov londonski dom priča priču o tome

Halit Ergenč i Berguzar Korel jedan su od omiljenih parova na turskoj javnoj sceni
Halit Ergenč i Berguzar Korel jedan su od omiljenih parova na turskoj javnoj scenifoto: berguzarkorel, Instagram

Poznati turski glumci i bračni par Berguzar Korel (40) i Halit Ergenč (52) u braku su od 2009. godine, a njihovu sreću upotpunili su sinovi Ali i Han i ćerka Lejla.


Uprkos povremenim glasinama da u njihovom braku ima trzavica i čak preljuba, par se ne bavi tračevima i uživa u svom porodičnom skladu, a malo je poznato da oni više nisu samo stanovnici Turske.


Berguzar i Korel, naime, već neko vreme žive na relaciji Istanbul-London. Naime, njihov sin Ali veoma je nadaren za muziku, pa su roditelji želeli da mu pruže najbolje moguće obrazovanje.

 

Ali je talentovan muzičar i, kao roditelji, moramo da učinimo sve da mu pomognemo da ostvari svoje snove – svojevremeno je izjavio njegov otac.


Zato se Ali Ergenč školuje u glavnom gradu Engleske, te su njegovi roditelji pazarili luksuznu kuću u Londonu kako bi mogli da budu uz njega što češće.
Oni su odabrali raskošnu nekretninu i uređivali je polako i s ljubavlju, a turski mediji su pre oko godinu dana pisali da je doterivanje nove kuće Berguzar Korel i Halita Ergenča konačno završeno.

 

Berguzar Korel često i rado odlazi u London, gde se školuje njen sin Ali
Berguzar Korel često i rado odlazi u London, gde se školuje njen sin Alifoto: berguzarkorel, Instagram

Njihov novi dom nalazi se u londonskoj četvrti Noting hil, a Berguzar je jednom prilikom istakla da je u horoskopu Devica i da zbog toga želi da svaku prostoriju u koju uđe učini toplim okruženjem.


I, zaista, toplina je prva asocijacija na fotografije ove kuće! Par je birao stilski, ali vrlo jednostavan nameštaj, uz žute i zelene tonove. Na svakom koraku nalazi se cveće, a enterijer odiše udobnošću. U pitanju je odlično osvetljena kuća s visokim prozorima, a zidovi su beli u svim prostorijama koje je glumica pokazala, baš kao i police.

 

Pogledajte fotografije njihovog doma.

1 / 7 Foto: berguzarkorel, Instagram


S posebnom pažnjom i ljubavlju uređena je dečija soba u kojoj će se igrati Lejla Ergenč, najmlađe dete ovog para, a u svakoj prostorijije očigledno da su glumci pridavali mnogo pažnje detaljima.

 

Iako je njihov dom vrlo luksuzan, on ne izgleda kao hladne i moderne vile iz magazina o poznatima, već sve odiše porodičnom atmosferom i pokazuje da par zaista i živi onako kako tvrdi – kao sav normalan svet, fokusiran na decu i svoj mir.

 

Berguzar Korel i Halit Ergenč u braku su od 2009. godine
Berguzar Korel i Halit Ergenč u braku su od 2009. godinefoto: berguzarkorel, Instagram

Inače, nakon što su turski mediji javili da se ova porodica preselila u London, njihov PR je to demantovao.


Nema govora o preseljenju u Englesku. Oni dolaze i odlaze već oko pet godina – naglasio je.

 


 

makonda-tracker