presrećni

UMESTO RAZVODA — TREĆE DETE! Šeherezada i Sulejman na simpatičan način saopštili pol bebe

0

Dok su turski mediji pisali da je brak poznatog para u krizi, oni su radili na proširenju porodice

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumica Berguzar Korel, poznatija kao Šeherezada zbog svoje uloge u seriji "1001 noć", i njen kolega i suprug Halit Ergenč, kog pamtimo kao Sulejmana Veličanstvenog, ponovo će postati roditelji!


Par, o kom se mesecima piše da je pred razvodom, sve vreme je ćutao i uživao u svojoj intimi, a nedavno su saopštili da čekaju treće dete.


Nakon što me tri godine nije bilo na malim ekranima, tokom višemesečnih priprema za ulogu u seriji Knali Yayi saznala sam da sam u drugom stanju. Iako me trudnoća nije sprečila da nastavim s projektom, snimanje smo, ipak, morali da odložimo zbog fizičkih promena koje nisu prikladne za moj lik — saopštila je Berguzar putem svog profila na Instagramu.

 


Sada je raznežila svoje pratioce na društvenim mrežama podelivši vest da čeka devojčicu.


Glumica je objavila fotorafiju torte sa ukrasom u obliku bebe sa roze vencem od cveća, a priznala je da "Bog zna koliko je to želela".

 

Berguzar Korel
foto: Instagram

Trudnoća je istovremeno zastrašujuća i predivna — istakla je ona u nedavnom razgovoru s predstavnicima medija i priznala da se ugojila više nego u prethodnim trudnoćama u istom razdoblju. — Ali to su slatke muke — dodala je kroz smešak.

 


 

makonda-tracker