bomba je

Voli svoje obline, a kad poželi da skine kilograme primeni ovu DIJETU: Otkrivena tajna vitke linije Katarine Radivojević

0

Poznata glumica vodi računa o tome šta jede i pije, pa ne čudi što godinama ima savršenu liniju 

foto: Instaram / kararinaradivojevic
foto: Instaram / kararinaradivojevic

Naša poznata glumica Katarina Radivojević oduvek se trudi se da jede što zdravije. U poslednjih nekoliko godina je primetila da joj smeta gluten, pa se trudi da ga izbaci iz svoje ishrane.

 

Iz svoje svakodnevice je izbacila paste, a ukoliko jede testeninu trudi se da ona bude pirinčana ili kukuruzna. Takođe, kad god može izbegava mleko i mlečne proizvode, ali pije surutku koja je dobra za mišiće ali i za čišćenje jetre.

 

Ipak, osnov njene vitke linije nije samo u načinu ishrane, već i u tome što je redovna kada je fizička aktivost u pitanju. 

 

 

Ako se desi da nekoliko dana jede nezdravu ili manje zdravu hranu Katarina posle toga obavezno primenjuje detoks tretmane po doktoru Šulcu.

 

Ujutru se, tokom sedam dana, na prazan želudac popiju dva decilitra soka od limuna, pomorandže ili grejpfruta, koji je u blenderu izmešan sa 3-4 čena belog luka i 3-4 kašike maslinovog ulja, a može se staviti i malo đumbira, da ukus ne bi bio grozan. Kasnije se popije pola litra detoks čaja.

 

 

Tokom detoksikacije hrani se normalno, ali ne jede teška jela.

 

- Po završetku kure osećam se lakše, bolje, a ten zablista. Koža i inače mnogo govori o stanju organizma, a kod mene je to posebno izraženo - ispričala je glumica jednom prilikom. 

 

A sada pogledajte kako izgleda njen jedan dan. 

 

Katarina Radivojević ima super liniju
Katarina Radivojević ima super liniju foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Doručak:

 

Dan počinje mlakom limunadom, koja je veoma dobra za razgradnju masti i metabolizam uopšte. Potom pojede neko voće, ali uglavnom sezonsko, ono koje raste na prostoru na kojem se nalazi trenutno.

 

Sledi musli ili ječmena kaša sa sojinim ili pirinčanim mlekom. U nju možete dodati mnogo toga – granolu, koja pozitivno utiče na probavu, laneno seme, sušeno voće, sušenu aroniju, kakao, jer sadrži dosta minerala… Posle doručka popije kafu.

 

Ručak:

 

Oko podne ili jedan pojede neku pastu (kukuruznu, pirinčanu), a neretko odabere kinou ili pirinač kombinovan s povrćem ili mesom.

 

Večera:

 

Nastoji da večera do sedam, mada ima i odustupanja. Obično pojede biftek ili piletinu i salatu, a voli i domaća kuvana jela, poput đuveča. Dešava se da zbog toga što snimanje traje duže nego što je bilo planirano ili je pak neke druge obaveze pomere, ne može da jede kad ogladni.

 

Takve situacije rešava sirovim bademima i lešnicima, keksom i crnom čokoladom, koje uvek imam u tašni.

 

 

 

makonda-tracker