magija

Sofija Rajović držala dijetu mesecima i smršala 0.5 kg, a onda je otkrila ovu ISHRANU i sad ima telo za MODNU PISTU

0

Lepa glumica je vodila veliku bitku sa viškom kilogarma iz koje je izašla kao potpuni pobednik.

foto: Sofija Rajović Instagram
foto: Sofija Rajović Instagram

Sofija se pre oko godinu dana preselila sa suprugom u Kanadu i sada živi na relaciji Srbija - Kanada. Iako joj muž dosta pomaže da se navikne kaže da nije baš najsrećnija životom ovoj zemlji i da ne planira da emigrira za stalno.

 

- Lakše je od kada sam se udala, jer imam izvanrednog muža. Jedina drama je bilo putovanje u Kanadu, ali sada se to okrenulo, jer će on dolaziti ovde u narednom periodu. Nikada pre toga nisam živela u Kanadi, tamo mi je sve hladno. Spontano je tamo skupa reč. Nisam nikoga tamo upoznala, niti imam potrebu za novim prijateljstvima. Tamo sam sva isprogramirana, trening, hrana, spavanje, briga o mužu. Jesam tamo više bila nego ovde u poslednjem periodu, ali da se konačno tamo preselim - nije opcija - ispričala je Sofija u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

 

Sofija Rajović je pre više godina otrkila da ima zdravstveni problem sa insulinskom rezistencijom, što se ispoljilo tako što je za samo tri nedelje nabacila čak 10 kilograma. Ono što je glumici bio "šlag na tortu" cele ove muke je to što je imala minimalne obroke, a kad bi stala na vagu ona je pokazivala dvocifren plus.

 

- Prvi znak za uzbunu bio je kada sam za tri nedelje dobila čak deset kilograma! Da stvar bude gora, uopšte nisam mnogo jela. Bila sam u čudu, nije mi bilo jasno kako se to dogodilo - rekla je glumica za Informer.

 

 

 

Kada je videla da se kilogrami lepe kao ludi, promenila je način ishrane i počela je da drži dijetu. Međutim, iako se potpuno izgladnjivala - njena kilaža je maltene ostajala nepromenjena.

 

- Jednom sam posle te dijete izgubila svega 400 grama. E, to me je dovelo do ludila! Mesecima sam se odricala svega, merila se, a svaki put kad sam stala na vagu, imala sam manje tek nekoliko grama - neutešna je bila Sofija.

 

 

Posle nekog vremena, kada je videla da nikakve dijete ne pomažu, Rajovićeva je odlučila da se obrati lekaru, koji joj je pomogao da ustanovi i reši problem.

 

- Kad su utvrdili da imam insulinsku rezistenciju, endokrinolog mi je objasnio kako da se nosim s bolešću. Morala sam da prestanem da jedem slatko. To mi je baš teško palo! Doktor mi je rekao: 'Ako ti se mnogo jede slatko, uzmi malo, ali ne preteruj.' Dobila sam terapiju i savet da svakog dana hodam 45 minuta - otkrila je lepa glumica.

 

 

Sofija se sada hrani po savetu doktora koji joj je pomogao da nađe odgovarajući ishranu, uz pomoć koje je povratila svoju staru figuru. Ona sada ima precizan sistem po kome oblikuje ishranu za sva tri obroka svakog dana.

 

PLAN ISHRANE SOFIJE RAJOVIĆ

 

 

Doručak: Musli od ovsenih pahuljica, badema i svežeg voća.

 

Ručak: Meso ili riba sa roštilja i povrće na pari.

 

Večera: Potaž ili nemasni sir i salata.

 

 

makonda-tracker