kao u seriji

Katarina Radivojević bila u ljubavi sa poznatim umetnikom: Pričalo se da joj ga je preotela drugarica koju svi znamo

0

Njih dve su bile najbolje drugarice pre tog događaja.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Katarina Radivojević se već godinama svrstava u naše najlepše glumice. Nju smo još kao izuzetno mladu gledali u čuvenoj domaćoj seriji Policajac sa Petlovog brda, a posle smo je zapazili i kao junakinju filmova Zona Zanfirova, Pljačka Trećeg rajha, Čarlston za Ognjenku, ali i u popularnom serijalu Ubice moga oca.

 

Njen privatan život oduvek je zanimao medije, a pričalo se da je svojevremeno bila u vezi sa jednim dobrom poznatim muškarcem koji je bio veoma čest na Šoubiz rubrikama naših medija,

 

U pitanju je sin Dragana Kojića Kebe, Igor Kojić, koji je pre ljubavi sa hrvatskom pevačicom Severinom bio sa Katarinom.

 

Uz Kojića, Katarina je bila i sa još jednom osobom, koja je dobro poznata medijima. U pitanju je umetnik Vidoje Ristović, koji je na žalost preminuo 2022. godine.

 

 

Za njihovu vezu je, po rečima oca od Vidoje, vezana jedna veoma interesantna priča.

 

Otac od našeg preminulog umetnika, Miša Grof, je skoro otkrio nepoznate detalje njihove veze. On je za neuspeh veze Katarine i Vidoja okrivio - Nikolinu Pišek, sa kojom se Vidoje kasnije i venčao. Kako je rekao, pre toga su Nikolina i Katarina bile jedne od najboljih drugarica.

 

 

- Nikolina i Katarina Radivojević su bile jedne od najboljih prijateljica, a Vidoje je bio nešto manje od dve godine s Katarinom u vezi. Nikolina je njega upoznala kao dečka svoje drugarice i preotela joj ga, a bile su nerazdvojne. I da, rasturi ona tu vezu i uda se za dečka svoje prijateljice... Katarinu sam dva puta sreo, bila je divna i veoma vaspitana - rekao je Miša Grof jednom prilikom za Kurir.

 

 

Takođe, svojevremeno je i Katarina javno prokomentarisala raskid sa Vidojem, međutim ona nije spominjala navode Miše Grofa vezane za Nikolinu Pišek.

 

- Tačno je da Vidoje i ja više nismo zajedno i da je našoj vezi presudila daljina – rekla je Katarina pre više godina za „Hello“.

 

 

makonda-tracker