nije teško

Ova DIJETA joj je pomogla da se reši 10 kg viška: Uz jelovnik Nataše Pavlović svaka žena može da izgleda kao manekenka

0

Nakon porođaja ostao je višak kilograma i Nataša je u jednom trenutku odlučila da im kaže zbogom

foto: Instagram
foto: Instagram

Voditeljka emisije "Praktična žena" Nataša Pavlović svojevremeno je imala prebleme sa kilogramima, a onda je odlučila da se pozabavi njima.

 

Nakon što je uspela u svojoj nameri da skine desetak kilograma ona je odlučila da svoju rutinu podeli i sa drugim ženama. Naime, njena gornja granica za prelazak na drugačiji režim ishrane je kada vaga pokaže 60 kilograma.

 

 

Ona je za domaće medije otkrila da kada reši ništa je ne može sprečiti da smrša, a najteže u celoj priči joj je bilo da se odrekne slatkiša. 

 

Najveći problem s kilogramima Nataša je imala kad sa 16 godina i došla iz Hrvatske u Srbiju. Tada kaže kako je imala skoro 70 kilograma, kasnije je kilažu uz određen režim ishrane dovela u red.

 

 

- Najbolje je postepeno mršaviti, duže traje, ali nema jo-jo efekta. Davno sam otkrila kako da najlakše skinem kilograme, a to je da ne mešam ugljene hidrate i proteine. Kada želim brzo da smršam, ne večeram. Naravno, najbolje je ishranu kombinovati sa nekom rekreacijom. Pre nego što sam dobila dvoje dece i počela da radim "Praktičnu ženu", redovno sam trenirala. Međutim, poslednjih nekoliko godina imam previše obaveza i ne stižem na treninge. Moje vežbanje najviše se svodi na trčanje za decom kada smo napolju - rekla je voditeljka za domaće medije.

 

Uz pomoć ovog načina ishrane ona i sada održava željenu kilžu.

 

 

Jelovnik

 

Doručak: Integralna pogačica sa jogurtom

 

Ručak: Grilovano meso sa barenim povrćem i svežom salatom

 

Večera: Tunjevina sa paprikom

 

Trik savet: Budite umereni u ishrani. Ako jedete u normalnim količinama sigurno ni jedna namirnica vas neće dovesti do gojaznosti.

 

 

makonda-tracker