MOŽETE I VI

Uz pomoć ove DIJETE Seka Aleksić je smršala 10 kg: Jednu namirnicu je izbacila u POTPUNOSTI i telo joj se TRANSFORMISALO

0

Naša poznata pevačica Seka Aleksić voli svoje obline, ali ovog puta je poželela da smrša i bude savršena 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jedna od naših najpoznatijih pevačica Seka Aleksić poznata je po oblinama koje ima od kada je na estradi. Ipak, ona je nedavno priznala da nije u potpunosti zadovoljna svojom linijom i da želi da smrša.

 

I stvar nije ostala samo na priči, već je odlučila da promeni način ishrane i da svoju liniju dovede do savršenstva

 

 

Ona je odlučila da i na društvenim mrežama podeli svoje iskustvo kako bi i druge žene koje žele da smršaju mogle da dobiju podsticaj na osnovu njenog iskustva.

 

- Dovela sam svoju liniju do izgleda kakvog sam želela. Uvek može bolje naravno. Slatkiše sam generalno izbacila, zdravo se hranim. Nema šale. Počela sam i da treniram. Dešavaju mi se takve krize, da sam mislila da sam bolesna. To je navika. Bukvalno sam ovisnik. Sada izdržavam. Imam pet obroka dnevno i vodim računa. Kada ima mnogo svega, ne želim ništa, a traži mi se kada nema ničega - rekla je Seka Aleksić za domaće medije. 

 

 

Seka je nedavno na Tviteru napisala i koje namirnice je smanjila, te kako je smršala 8 kilograma.

 

- Minus osam kilograma, sa veoma malo krem bananica i proteinskog sladoleda! Ljudi, jako sam srećna - napisala je Seka, čiji su pratioci hvalili njen izgled.

 

Osim što je vidno smršala, Seka je tokom poslednjih nekoliko meseci promenila i imidž. Mnogi su oduševljeni onim što imaju prilike da vide, a pevačica nikada nije bila zadovoljnija svojim odrazom u ogledalu.

 

 

 

 

makonda-tracker