ZAHVALJUJUĆI NJOJ IZGLEDA SAVRŠENO

Praktikuje JEDNOSTAVNU DIJETU poznatog nutricioniste: Kako je Kolinda Grabar Kitarović smršala preko 15kg?

1

Nekadašnja predsednica Hrvatske neretko privlači pažnju svojim izgledom i modnim izdanjima.

foto: Vanessa Carvalho / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Vanessa Carvalho / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bivša predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović je privlačila pažnju od prvog momenta kada se pojavila na političkoj sceni, a iako više nije na visokoj državnoj funkciji, nešto drugo u vezi sa njom je zanimljivo medijima.

 

Kolindina modna izdanja su uvek vredna pomena, stil i sofisticiranost su ono što krasu ovu političarku, a s obzirom da je smršala preko 15 kilograma, svaka njena pojava je prepuna elegancije.

Jednu od poslednjih haljina za koju se odlučila, mnogi su uporedili sa kraljicom Leticijom, a radi se o teget modelu koji ističe struk.

 

Komentari na račun njenog izgleda su isključivo pozitivni, a ona je navela par puta da praktikuje liposukcijsku dijetu, čiji je autor bosanskohercegovački nutricionista Kenan Mandra.

Prema njegovim uputstvima, režim ishrane temelji se na konzumaciji prirodnih masti i eliminaciji ugljenih hidrata iz ishrane, a tokom dijete se preporučuje i izbegavanje polugotovih i rafiniranih proizvoda, što je njoj, očigledno, itekako pošlo za rukom.

 

Kolinda je jednom prilikom otkrila kako joj je najteže da se pridržava dijete dok je na službenim putovanjima. 

- Tada je najteže jer nemam ni kada ni gde da vežbam, ali čim se vratim u Hrvatsku, počinje strogi režim te samodisciplina. I vraćam se laganoj mediteranskoj ishrani, koja se bazira na ribi ili pilećem mesu s puno povrća i velikim porcijama salate - izjavila je tada ona.

 

 

makonda-tracker