DISCIPLINOVANA

Ima 36 godina i telo dvadesetogodišnjakinje: Danijela Dimtrovska otkrila kako održava VITKU LINIJU

0

Lepa manekenka Danijela Dimitrovska godinama ima istu kilažu zahvaljujući zdravom načinu ishrane 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Jedna od najlepših manekenki na Balkanu Danijela Dimitrovska godinama je na manekenskoj sceni, a slobodno se može reći da kako godine odmiču ona izgleda sve bolje i bolje.

 

Iako je zagazila u 36. godinu nekadašnja supruga Ognjena Amidžića zadržala je mladalački izgled i liniju na kojoj joj pozavide i mnoge mlađe koleginice. 

 

 

Ipak, da bi tako izgledala potrebno je da uloži određen trud, ali je ključ savršene linije u zdravom načinu života. 

 

Danijela često dobija pitanja o tome kako uspeva da održi vitku liniju, pa je zbog toga odlučila da napravi jedan video i u njemu sve objasni. 

 

Danijela vodi računa o svom fizičkom izgledu, redovno i naporno trenira, a sada je po prvi put odlučila da otkrije kako se hrani.

 

Njen dnevni meni sadrži dve hiljade kalorija i veoma je bogat hranljivim namirnicama. Dan počinje čašom mlake vode sa malo limuna, a posle pola sata doručkuje avokado sa barenim jajima.

 

 

Ovo je savršeno za početak dana, jer nije kalorično, a dovoljno je hranljivo da je dugo drži sitom. 

 

Da podsetimo, Danijela Dimitrovska i voditelj Ognjen Amidžić stavili su tačku na svoj brak, posle 10 godina ljubavi sredinom leta ove godine.

 

Danijela nakon razvoda mnogo putuje, a sa bivšim suprugom je ostala u korektnim odnosima, te se redovno konsultuju oko obaveza koje imaju prema njihovom sinu.

 

 

makonda-tracker