uzbuđenje raste

Sumnjalo se na Daunov sindrom, imala je dva pobačaja: Marija Mikić je konačno SPOKOJNA trudnica, a ne krije ime za bebu

0

Popularna pevačica dugo nije želela da priča o činjenici da je u drugom stanju, a sada je otkrila i zbog čega

foto: Nenad Kostić
foto: Nenad Kostić

Pop pevačica Marija Mikić nedavno je tokom nastupa na Pesmi za Evroviziju potvrdila da će njen verenik Jovan Pantić i ona postati roditelji.


Šarmantna pevačica je pri kraju pesme izvadila cuclu, stavila je u usta i ruke nežno položila na stomak, istakavši tim potezom da su istinite glasine da će ove godine ona biti ponosna mama.

 

Kako je ona nedavno istakla za Glossy, njen izabranik i ona dobiće devojčicu.


Što se tiče pola, Joca ima sina iz prvog braka, s kojim se ja super slažem. Kada smo saznali da je sve u redu, kada je stigao prenatalni test, a prvo nisam razmišljala o polu, bilo mi je apsolutno svejedno. Želela sam ćerku! Želela sam da mu podarim ćerku, da ima i sina i ćerku, toliko sam navijala za devojčicu. Mislim da će i on za njom da "odlepi", tako da sam zbog njega prelomila da želim žensko — rekla je Marija za Glossy.

 

1 / 10 Foto: Nenad Kostić


Pevačica je sada istakla da će njihova mezimica dobiti ime — Đurđa.


lako smo se isprva samo šalili da će se zvati Đurđa, odlučili smo da joj damo upravo to ime. Ne znamo nikog s tim imenom, kratko je i efektno — rekla je Marija za "Gloriju".


Ona se osvrnula i na težak period koji je ostavila iza sebe. Naime, Marija je otkrila da je već dvaput bila u drugom stanju, ali da nije iznela trudnoću, zbog čega je na početku treće bila veoma uplašena.

 

Marija Mikić
foto: Printscreen Kurir TV

Nisam želela da govorim o trudnoći jer sam imala dva spontana pobačaja prošle godine i mnogo sam se plašila da se to ne dogodi i ovog puta. Razlog pobačaja nisam znala i stalno sam bila u grču. Onda su lekari ustanovili da imam insulinsku rezistenciju i trombofiliju, modernu bolest današnjice, zbog koje se plod otežano zadržava. Trombofilija može biti genetska i stečena, naročito sada nakon korone. Test je pokazao da je kod mene u pitanju genetska, iako je niko u mojoj porodici nije imao. Najvažnije mi je da je beba zdrava. Radila sam prenatalni test jer su doktori u jednom trenutku pomislili da beba možda ima Daunov sindrom. Taj dodatni stres, dok nije stigao rezultat, ubijao me je. Umesto da se kao svaka trudnica na početku trudnoće radujem, ja sam strepela jer ništa nije išlo lako. Sada je sve dobro, nemam jutarnje mučnine, ali povraćam šta god da pojedem, čak sam i smršala — istakla je Marija.


Par se, inače, verio prošle godine, ali ne planiraju da uskoro izgovore sudbonosno "da".

 


Još ne planiram da se udam, bar dok ne prođe ova pandemija. Okupljanje u ovim uslovima, uz moju trudnoću, nije pametno — napomenula je pevačica.

 

 

makonda-tracker