čestitamo!

Na svet je došla devojčica prelepog i originalnog imena! Porodila se Marija Mikić

0

Pevačica Marija Mikić se porodila i na svet donela ćerkicu Đurđu.

foto: Nedeljko Tišanović
foto: Nedeljko Tišanović

Marija Mikić je na neobičan način objavila da je u drugom stanju, a pevačica je govorila i o svojoj borbi za potomstvo i o tome da nikad nije gubila nadu.

 

Marija se porodila danas u Višegradskoj, a mama i beba se osećaju odlično. Pevačici je ovo prvo dete sa izabranikom Jovanom Pantićem, a koliko je iščekivala devojčicu, svedoče brojne objave na Instagramu.

Ona je redovno obaveštavala publiku o toku trudnoće, pa smo tako i znali da su je lekari sa pregleda poslali kući da se spakuje i vrati u bolnicu. Marija je u jednom videu i rekla da je planirala promociju novih pesama u petak, ali Đurđa joj je promenila planove.

- Znaj, rodjena si iz najvece ljubavi.
Svete, poklanjamo ti ovu malu, budi dobar prema njoj.
Tata, izborili smo se. Volimo te!
- napisala je pevačica ispod objave.

 

Marija je jednom prilikom govorila i o prethodnim spontanim pobačajima koje je imala i ohrabrila sve devojke da ne gube nadu i da o tome treba pričati. Pevačicu je dečko zaprosio prošle godine za njen rođendan, a na Instagramu se vidi koliko su zaljubljeni i koliko ses Jovan trudi da svaki slobodan trenutak provede sa verenicom.

 

1 / 11 Foto: Nedeljko Tišanović

 

Ostaje da poželimo sreću ovom nasmejanom i duhovitom paru u novom životnom pozivu koji su dobili, a devojčica Đurđa će zasigurno biti jedno od najvoljenije dece na svetu.

 

 

 

makonda-tracker