presrećni

U Đurđinu čast svi se obukli u ROZE! Marija Mikić sa verenikom i bebom napustila porodilište

0

Popularna pevačica Marija Mikić, koja je postala mama pre nekoliko dana, stigla je kući po izlasku iz bolnice

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Marija Mikić pre nekoliko dana donela je na svet svoje prvo dete.


Ona i njen verenik Jovan Pantić postali su roditelji devojčice po imenu Đurđa, a srećna majka oglasila se nekoliko sati kasnije na Instagramu i podelila prvu fotografiju svoje mezimice.


Znaj, rođena si iz najveće ljubavi. Svete, poklanjamo ti ovu malu, budi dobar prema njoj. Tata, izborili smo se. Volimo te — poručila je Marija.

 


Nekoliko dana kasnije, pevačica je sa ćerkom napustila porodilište, a ona je tada novinarima otkrila da je sve prošlo u najboljem redu.

 

Ja bih svima poželela porođaj kao moj. Nisam ništa osetila. Toliko su svi prema meni bili divni i profesionalni. Beba je teška 2,8 kilograma — istakla je Marija.


Ona je dodala i da je srećni tata pomalo zbunjen, kao i da su zbog Đurđe odabrali roze odeću. Tata je poneo svetloroze majicu, dok je Marija porodilište napustila u cvetnoj haljini s roze detaljima.

 

Marija Mikić
foto: Instagram

Tata je izgubljen skroz, ne zna i dalje gde se nalazi. Svi su se obukli u roze, jer je devojčica — otkrila je srećna mama.


Ona je priznala za Blic da nije znala da je GAK Višegradska baby friendly ustanova, odnosno da nije očekivala da će Đurđa sve vreme biti s njom, ali se snašla.


Nisam znala da su u bolnici bebe sa nama i zbunilo me je kad su je doneli odmah. Dojim je, sve je u najboljem redu. Poremetila mi je spotove i pesme, ali o tome ćemo da brinemo sutra. Nije postojao nikakav strah pred porođaj, jedva sam čekala da to doživim. Planiramo još dece kasnije, daće Bog svega. Biće! — poručila je Marija.
 

 

makonda-tracker