srećna je

"Đurđa je veliki mali car": Marija Mikić o majčinstvu i posebnoj anegdoti o tome kako je beba dobila ime

0

Pevačica Marija Mikić je pre nekoliko meseci postala majka i sada je otkrila koliko ju je ta životna uloga promenila.

foto: Nedeljko Tišanović
foto: Nedeljko Tišanović

Marija Mikić uživa u roditeljstvu, a često objavljuje različite porodične trenutke sa tek rođenom ćerkicom Đurđom, mada još uvek nije pokazala javnosti kako beba zaista izgleda.

 

Pevačica je otvoreno pričala o svojoj borbi za potomstvo, a u razgovoru za Story je otkrila i da je pre rođenja Đurđe imala tri pobačaja, međutim, podelila je i anegdotu o tome kako je devojčica dobila ime.

- Budući da sam zbog trombofolije imala problema oko održavanja trudnoće, tri spontana su prethodila Đurđinom rođenju, kada sam četvrti put ostala u drugom stanju i kada se trudnoća zadržala duže nego obično, Joca je u nekom trenutku od radosti prokomentarisao "Opa, Đurđo!" i to ime se zadržalo. Nikada nismo pričali o nekom drugom - otkrila je pevačica.

 

Marija je istakla i koliko ju je uloga mame promenila, kao i to kako danas gleda na svet, ideale lepote i sve ostalo što ju je zanimalo pre rođenja deteta.

- Istog trena kada i Đurđa rodio se onaj osećaj o kome svi pričaju. Nisi više sam sebi najbitniji, imaš nekoga za koga živiš. Ranije sam se stalno sa drugaricom podvrgavala raznim tretmanima, pila tablete za mršavljenje, a sada sam po tom pitanju pažljiva i stalno se pitam šta ako mi se nešto dogodi, ipak jedno biće zavisi od mene. Mnogo je odgovornosti došlo sa majčinstvom. Đurđa je inače veliki mali car koji iako ima nepuna tri meseca već spava celu noć - iskrena je bila ona.

Pošto njen nevenčani suprug Jovan već ima sina koji ima sedam godina, pevačica je dodala da njemu odgajanje dece nije strane, te da on aktivno učestvuje u svemu, iako je ona na početku mislila da će sve moći sama.

 

 

makonda-tracker