dijete poznatih

I Luna Đogani se okrenula MOĆNOJ MEŠAVINI: KURKUMA + LIMUN — kako utiču na detoks organizma i skidanje masnih naslaga

6

Luna Đogani rešila je da smrša uz pomoć napitka od vode, limuna i kurkume, a evo kakvi su sve benefiti ove magične mešavine!

foto: instagram
foto: instagram

Nedavno se novopečena mama Luna Đogani požalila da ne može da izgubi sve kilograme koje je stekla u trudnoći. Njoj su ostala tri kilograma koja nikako da nestanu:

 

"Jedem sve više i nijedan dan nisam uspela da ispoštujem režim ishrane. Sada imam 70 kilograma, a moja idealna kilaža je 67. Ostalo mi je da smršam još tri kilograma, a ne mogu da ih skinem već mesec dana", rekla je Luna nedavno.

 

 

Ipak, sada je rijaliti zvezda pokazala da se okrenula moćnoj mešavini iz prirode, za koju se mnogi kunu da je savršena za skidanje masnih naslaga. U pitanju je napitak od kurkume, vode i limuna, a imaju magično dejstvo kad se spoje!

 

Dijeta Lune Đogani
foto: Instagram Printscreen

Kurkuma je prava riznica zdravlja, a njeno svojstvo nikako se ne odnosi samo na mršavljenje. Kurkuma poseduje antioksidansna i protivupalna svojstva, odlična je kao začin, a i podmlađuje!

 

Za napitak koji će vam detoksikovati organizam i ubrzati proces mršavljenja potrebni su vam:

 

  • čaša tople vode (prokuvane)
  • pola kafene kašike kurkume

 

Kao i Luna, možete dodati limun, a takođe na odmet nije ni malo meda!

 

Ovaj napitak se pije pre ili posle doručka dve nedelje, nakon čega se pravi pauza koja isto toliko traje. 

 

Uz korigovanu ishranu, za optimalne rezultate, gubi se sav višak vode iz organizma, a može se smršati i do tri kilograma za nedelju dana. 

 

 

makonda-tracker