NJENA FORMULA

Izbacila je DVE KLJUČNE STVARI iz ishrane: Tajna Blejk Lajvli za figuru iz snova nakon tri trudnoće

0

Ako pitate Blejk Lajvli, možete imati perfektno telo i nakon tri trudnoće. Supruga Rajana Rejnoldsa i jedna od omiljenih holivudskih glumica otkrila je svoju formulu savršenog izgleda!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najlepših glumica Holivuda definitivno je Blejk Lajvli. Ona je nakon tri trudnoće uspela da vrati savršenu liniju tako što se pridržavala proverene kombinacije treninga i zdrave ishrane.

 

— Nikada nisam bila u boljoj formi. Kad rodite, jako ste srećni, a onda kažete: 'Zbogom, nekadašnje telo'. Osećate da se nikada nećete vratiti, ali, zapravo, možete! To je za mene bilo tako ohrabrujuće — rekla je jednom prilikom glumica koja je rodila tri devojčice, Džejms, Ines i Beti.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Blejk je izbacila dve ključne stvari iz svoje ishrane.

 

Nisam jela gluten i soju, koju nije nimalo lako izbaciti iz ishrane. Soje zapravo ima u svakom proizvodu, čak i onima koji se reklamiraju da su najzdraviji — rekla je ona, ali zanimljivo je da se nije odricala slatkog!

 

Ja sam mogla da jedem šećer, ali sve umereno. Treba telu dati samo balans proteina, ugljenih hidrata i puno, puno povrća — dodala je.

 

Ona se nedavno pojavila na crvenom tepihu sa suprugom Rajanom Rejnoldsom nakon dužeg vremenskog perioda, a OVDE pogledajte kako su njih dvoje nasmejali ceo svet.

 

 

makonda-tracker