Dopada li se i vama?

Predsednik Ukrajine u krevetima hiljada devojaka! Žene POLUDELE za Zelenskim, a sad nije (toliko) nedostižan

0

Je l' i vama malo lakše da podnesete teške vesti kada se u njima pojavi predsednik Ukrajine, neobrijan i u maslinastozelenoj majici...?

foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Iz tragičnih razloga — ruske invazije, proteklih mesec dana svi znaju ime predsednika Ukrajine. Vladimir Zelenski obraća se svakodnevno svetu i gotovo da ne izlazi iz svoje kancelarije, a zbog njegovih brojnih nastupa u javnosti, on je privukao i nešto više ženskih pogleda nego inače.

 

Već nedeljama žene na društvenim mrežama pokazuju simpatije prema Zelenskom zbog njegovog izgleda i, ne tipično predsedničkog, pojavljivanja pred kamerama u maslinastozelenoj majici, duksu i u sportskoj odeći, koja naglašava njegov stas. Na Tviteru se iz dana u dan nižu šale na taj račun, a jedna od onih koja je privukla najviše pažnje jeste komentar "Svi muškarci na svetu, kako je živeti sa saznanjem da će vaša žena večeras ležati pored vas i zamišljati Vladimira Zelenskog?".

 

1 / 7 Foto: Handout/AFP/Profimedia


Na žalost dama, predsednik Ukrajine je godinama srećno oženjen prelepom Olenom, ali nije baš u potpunosti nedostupan!

 

Naime, jedan češki dizajner dosetio se kako može ove simpatije da iskoristi da pomogne ukrajinskom narodu koji je ugrožen i ostao bez krova nad glavom zbog ratnih zbivanja. Tomaš Brinek je napravio jastuke s portretom Vladimira Zelenskog.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMBK (@tmbkofficial)


Mnogi ljudi, uglavnom pripadnice lepšeg pola, vide ga kao neku vrstu seks simbola, pa sam dobio ideju da napravim jastuk koji izgleda kao on kako bi ga zapravo i imale u krevetu — šaljivo je opisao svoj projekat Brinek.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMBK (@tmbkofficial)


Ovaj dizajner, koji se često šali na račun političara i ima više od pola miliona pratilaca na Instagramu, otkrio je da je njegova ograničena serija ručno izrađenih jastuka već naručena više od dve hiljada puta i da je skupio oko 19.000 dolara. Sav zarađeni novac doniraće Ukrajincima koji su pogođeni ratom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMBK (@tmbkofficial)


Ideja je zaista nastala iz šale, ali profit može da donese dobro Ukrajini — ponosan je Brinek.


On je otkrio i da će, zbog ogromnog interesovanja, napraviti još jednu seriju ovih jastuka.

 

 

makonda-tracker