neočekivano

Devedesetih smo je OBOŽAVALI! Ova glumica će ubuduće igrati tetku Lilu u Igri sudbine umesto Danice Ristovski

0

Nakon što je glumica Danica Ristovski odlučila da se povuče iz serije "Igra sudbine", lik tetke Lile dočaraće nam drugo poznato lice

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Kako su javili domaći mediji, glumica Milica Milša i njen suprug i scenarista Žarko Jokanović izlaze iz projekta s kojim su proteklih godina postigli mnogo uspeha – serije "Igra sudbine".


I mlađi glumac Stevan Piale, koji igra sina junakinje Milice Milše, potvrdio je da je čuo da više na ovoj seriji neće sarađivati s poznatim parom i naglasio da je Jokanović najzaslužniji za uspeh "Igre subine", a uskoro se pročulo da seriju napuštaju i Danica Ristovski i Sandra Bugarski.

 

Međutim, ubrzo smo otkrili da se ekipi serije vraća Dragana Mićalović, koja je igrala omiljeni lik Une Hristić, a mnogi su se zapitali šta će biti s ulogama tetke Lile i Pančete, koje publika obožava.


Kako je ubrzo otkriveno, umesto Danice Ristovski u ulozi Lile ubuduće ćemo gledati glumicu Zlatu Numanagić.

 

Zlata Numanagić
foto: Antonio Ahel/ATA Images

U vašoj omiljenoj seriji, ja sam nova glumica u jednoj staroj ulozi. Nadam se da ćete i mene prihvatiti – poručila je ona publici.


Zlata Numanagić bila je dugo jedno od najpopularnijih TV lica, a najdublji trag ostavila je u serijama "Povratak otpisanih", "Pozorište u kući", "Moj rođak sa sela" i, naravno, nezaboravnim "Srećnim ljudima", gde je igrala Lolu.

 

 

makonda-tracker