snimaće se i do 1000. epizode

Brojni fanovi su razočarani zbog promena: Stevan Piale o odlasku Milice Milše iz "Igre sudbine" i novim preokretima

1

Serija Igra sudbine polako stiže i do 600. epizode, a nove promene su mnoge iznenadile.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Jedan od glavnih glumaca u ovom projektu je i Stevan Piale, koji tumači Luku Kanačkog, a u jednom gostovanju na televiziji je otkrio i kakve nove preokrete možemo očekivati u megapopularnoj seriji.

 

- Stigli smo negde blizu 600. epizode serije “Igra sudbine”. Može da ode i na 1.000 epizoda. Trenutna vest je da nastavljamo snimanje. Uživam u tome što radimo. Videćemo dokle ćemo stići - rekao je glumac.

On je otkrio i da li je tačna informacija da Milica Milša i Žarko Jokanović napuštaju Igru sudbine, što je mnoge iznenadilo i razočaralo.

 

- Po nekim informacijama koje ja imam, ne ostaju. To je nešto sveže i to je dosta pipava tema. Sada mi je žao što nisam ranije došao u emisiju, a ne sada kada se sve ovo dešava. To je sveža informacija i ja ne bih ulazio u to. Uskoro nastavljamo, kako i šta ne znam. Oboje su veliki deo ove serije. Žarko je najzaslužniji što smo došli do 600. epizode - rekao je Stevan.

Inače, Stevan Piale je sve popularniji mladi glumac. On uživa u skladnom braku sa Unom sa kojom ima ćerkicu Rosu, a uskoro očekuju dolazak i druge bebe na svet.

 

 

makonda-tracker