krupan korak

Nove vesti o Danici Ristovski zabrinule fanove: Slavna glumica nakon turbulentnog perioda donela važnu odluku?

0

Kako pišu domaći mediji, glumica Danica Ristovski mogla bi uskoro da napravi još jedan veliki rez u životu

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Proteklih dana, javnost je iznenadila vest da glumica Milica Milša i njen suprug i scenarista Žarko Jokanović izlaze iz projekta s kojim su proteklih godina postigli mnogo uspeha – serije "Igra sudbine".

 

I mlađi glumac Stevan Piale, koji igra sina junakinje Milice Milše, potvrdio je da je čuo da više na ovoj seriji neće sarađivati s poznatim parom i naglasio da je Jokanović najzaslužniji za uspeh "Igre subine".

 

– Po nekim informacijama koje ja imam, ne ostaju. To je nešto sveže i to je dosta pipava tema. Sada mi je žao što nisam ranije došao u emisiju, a ne sada kada se sve ovo dešava. To je sveža informacija i ja ne bih ulazio u to. Uskoro nastavljamo, kako i šta ne znam. Oboje su veliki deo ove serije. Žarko je najzaslužniji što smo došli do 600. epizode – rekao je Stevan.

 

1 / 5 Foto: Instagram


Kako sada pišu domaći mediji, ovu telenovelu mogle bi da napuste i Miličine drage koleginice Sandra Bugarski i Danica Ristovski. Još uvek su u pitanju samo tračevi, a spekuliše se da glumice žele da se solidarišu sa svojom dugogodišnjom prijateljicom.


Kako je pisao Svet, ove glasine i dalje su nepotvrđene, a fanovi serije su zabrinuti da bi, posle odlaska glavne junakinje Ade Kanački, koju igra Milica Milša, mogli da ostanu i bez Pančete (Sandra Bugarski) i Lile (Danica Ristovski).

 

Nijedna od glumica još uvek se nije oglasila povodom ovih tvrdnji.
 

 

 

makonda-tracker