iznenađenje

U "Igru sudbine" se vraća omiljeni lik! Nakon odlaska nekoliko velikih zvezda, najavljen i povratak najdraže

1

Iako će publika morati da se pozdravi s nekim od najvažnijih likova, jedan vrlo popularan vraća se u seriju "Igra sudbine"

foto: Instagram
foto: Instagram

Proteklih dana, javnost je iznenadila vest da glumica Milica Milša i njen suprug i scenarista Žarko Jokanović izlaze iz projekta s kojim su proteklih godina postigli mnogo uspeha – serije "Igra sudbine".


I mlađi glumac Stevan Piale, koji igra sina junakinje Milice Milše, potvrdio je da je čuo da više na ovoj seriji neće sarađivati s poznatim parom i naglasio da je Jokanović najzaslužniji za uspeh "Igre subine".

 

Po nekim informacijama koje ja imam, ne ostaju. To je nešto sveže i to je dosta pipava tema. Sada mi je žao što nisam ranije došao u emisiju, a ne sada kada se sve ovo dešava. To je sveža informacija i ja ne bih ulazio u to. Uskoro nastavljamo, kako i šta ne znam. Oboje su veliki deo ove serije. Žarko je najzaslužniji što smo došli do 600. epizode – rekao je Stevan.

 


Mediji su potom javili i da se spekuliše da bi iz projekta mogle da izađu glumice Danica Ristovski, koja igra tetku Lilu, i Sandra Bugarski, koja je sve šarmirala ulogom Pančete.

 

Danica Ristovski, Lila iz Igre sudbine
foto: Youtube Printscreen

Međutim, za fanove "Igre sudbine" nije sve tako crno, jer se u seriju vraća Dragana Mićalović, koja je svojom ulogom Une Hristić postala jedno od omiljenih lica u ovom ostvarenju.

 


Na Instagram profilu ovog projekt nedavno je osvanulo pitanje koga bi publika od starih junaka volela ponovo da vidite u seriji, a ime Dragane Mićalović pomenula je većina fanova. Prema pisanju Blica, producenti nisu dugo razmišljali da vrate u seriju šarmantnu glumicu, dok je ona sa zadovoljstvom prihvatila ponudu.

 

 

makonda-tracker