ŠTA VI MISLITE?

"Nikad se nismo valjali po blatu": Prva izjava Milice Milše i Žarka Jokanovića nakon napuštanja "Igre sudbine"

1

Vest da glavna glumica Milica Milša napušta seriju Igra sudbine, mnoge je zatekla i iznenadila.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Megapopularna serija Igra sudbine je proteklih sezona jedna od gledanijih domaćih serija, a ovog puta, fanovi su ostali razočarani. Naime, glavna glumica Milica Milša napušta seriju zajedno sa svojim suprgom, scenaristom, Žarkom Jokanovićem.

 

Ova vest je i zvanično potvrđena, a mladi glumac Stevan Piale nije želeo mnogo da komentariše medijske navode. Kako se pisalo, pretpostavlja se da će se neki likovi i vratiti, pa je tako prva na spisku Dragana Mićalović.

Nakon odmora i brojnih natpisa, o ovome su se oglasili i Milica i Žarko.

 

- Petsto dvadeset i sedam napisanih epizoda na više od 18.500 strana je moj rezultat. Petsto dvadeset i sedam snimljenih epizoda je Miličin rezultat u ulozi sjajne, omiljene i nezamenljive Ade Kanački. U pitanju je najdugovečnija i najgledanija serija. Tome je došao kraj i na to je stavljena tačka. Nikada se nismo valjali po medijskom ili bilo kakvom drugom blatu, pa nećemo ni sad. Ne želimo da se bavimo lažima, podmetanjima i spletakama. Imamo svoje principe i njima se rukovodimo. Idemo dalje, srećni zbog uspeha koji smo napravili, kao i zbog onoga što ćemo ubuduće raditi - rekli su u ekskluzivnoj izjavi za TV Novele.

Navodno, Žarko već ima novi posao, pa će tako raditi na sasvim drugom projektu na jednoj televiziji, dok trenutno on i Milica uživaju u Egiptu, na luksuznom odmoru, odakle svakodnevno objavljuju fotografije.

 

 

 

makonda-tracker