više puta je došlo do obrta

NAJVEĆA TAJNA SERIJE SREĆNI LJUDI: Znate li koja glumica je ZAPRAVO trebalo da bude Lola Golubović?

0

Zlata Numanagić je u jednom delu serije "Srećni ljudi" zamenila Tanju Bošković u ulozi Lole, a znate li kome je uloga na samom početku bila namenjena?

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Glumicu Zlatu Numanagić publika najviše pamti po ulozi u seriji "Srećni ljudi", koja je na domaćim kanalima reprizirana i po nekoliko puta.

 

Ona je u priči Siniše Pavića dobila, kako kaže, nezahvalan zadatak da nastavi tamo gde je stala njena koleginica Tanja Bošković sa ulogom Lole Golubović, a potom otkrila i da je ta uloga od samog početka bila namenjena njoj.

 

Vukašin Golubović, Srećni ljudi, Tanja Bošković, Desimir Stanojević
foto: Youtube Printscreen

Tanja je moja dobra prijateljica i koleginica sa klase. Inače, ta uloga mi je bila i namenjena mnogo pre nego što je Tanja došla u kombinaciju da je igra — ispričala je Zlata za Blic.

 

Nakon što je Tanja Bošković odigrala veliki broj epizoda, izašla je iz serije, a njena uloga ponuđena je ponovo Zlati.

 

— Rekla sam Aci Đorđeviću da me sačeka za momenat da razmislim, ali je to razmišljanje u stvari bilo da zovem Tanju i da pitam zbog čega je napustila seriju. Nisam dobila neki odgovor koji bih mogla da kažem. Bio je to vruć krompir. U stranim se rijama vi imate ili plastičnu operaciju ili razvod braka, pa novi brak, neko objašnjenje. Ovde je bila zamena na tzv. suvo i bilo je mnogo teško da se na čelu sa publikom pravimo blesavi da se ništa nije dogodilo — izjavila je Zlata.

 

Zlata Numanagić
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Seriju "Srećni ljudi" snimala je četiri godine u studiju, a ovom prilikom objasnila je i da je savršeno balansirala između privatnog i poslovnog, te ništa nije ispaštalo zbog njenih poslovnih obavaza.

 

Fantastično sam balansirala izmedu privatnog života i glumačkog posla. Ne volim reč "karijera" jer to malo toga opisuje. Ničega se nisam odrekla. Moram da kažem da sam veoma srećna i iznenađena na neki način da sam dobila mnogo više nego što sam očekivala. A naravno i dala mnogo manje nego što sam mogla. Jer nisam se nešto gurala da dobijam uloge. Sve su same dolazile do mene. Zahvaljujući upravo dugoročnoj saradnji i dobrom poznavanju reditelja Aleksandra Dordevića, koji me je znao od detinjih dana i imao veliko poverenje u mene i napravio od mene jednu "razmaženu glumicu", zbog toga sam se uvek osla zbog toga sam se uvek osla njala na reditelje koji možda i nisu bili tog kalibra koji je bio on — kaže Zlata.

 

 

makonda-tracker