ne biste ga prepoznali

Komarac iz "Igre sudbine" više ne izgleda ovako: Sa 26 godina je bio ISTI TRAVOLTA, a sada je prošao novu transformaciju

0

Glumci jesu poznati po čestim promenama izgleda, ali nekad baš znaju da nas iznenade 

foto: Instagram
foto: Instagram

Milana Boljičića, brata glumca Ivana istog prezimena, publika najbolje zna po ulozi Komarca i njegovog brata blizanca Svica u domaćoj seriji Igra sudbine. No, mnogi ga se sećaju i po ulogama u seriji Košarkaši, Selo gori, a baba se češlja, Jelena, Bela lađa i Crna Zorica, a mogu ga videti i u Pozorištu na Terazijama.

Međutim, i njegovim najvernijim obožavateljkama Milan je ovih dana možda neprepoznatljiv. 

 

 

Kod Komarca iz Igre sudbine na ovoj fotografiji odmah u oči upada pomalo rasčupana plava kosa, koja je iznenadila njegove pratioce na društvenim mrežama. 

 

Uz to se da primetiti i da sad ima nekoliko tetovaža u predelu vrata, kao i par kilograma više. Možemo pretpostaviti da se glumac sprema za neku novu ulogu, a da mu ovo nije novo privatno izdanje, pošto na fotografiji piše "Crni leptir". U pitanju je mjuzikl Pozorišta na Terazijama koji je otvorio novu sezonu i kom Milan igra Hogara, inače ostvarenje zasnovano na pesmama JU grupe.

 

Milan Bosiljčić
foto: Printskirin

Fanovima nije promaklo da je Milan snimio selfi na kome se u pozadini vidi kako je izgledao pre skoro decenije i po – 2008. godine. Obučen je identično kao slavni Džon Travolta u kultnom filmu "Brilijantin", pa su ga neki od fanova i uporedili sa slavnim holivudskim superstarom. 

 

 

 

 

 

 

  

makonda-tracker