godine ljubavi

Ova lepotica je supruga Matije iz "Igre sudbine": Otac Pavla Jerinića je glumac, a malo ko zna ko mu je izabranica

1

Prošle godine par je dobio prvo dete, a već godinama uživaju u skladnom braku

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Glumac Pavle Jerinić proteklih godine privlači mnogo pažnje zbog uloge Matije u seriji "Igra sudbine", posebno zbog ljubavnih intriga u koje je upleten njegov lik. Ipak, na privatnom planu, glumcu je uovoj oblasti daleko mirnije i spokojnije, a njegovo srce već godinama pripada jednoj ženi.


On je već četiri godine u braku sa Emom, a kako obično ne priča o privatnom životu ni najverniji fanovi to nisu znali. Zato se glumac jednom prilikom iznenadio kada je u medijima pročitao da je – neženja.

 

Nasmejao sam se kad sam video naslov “Pavle je slobodan i pretenduje da postane najpoželjniji srpski neženja”. Niko nije kontaktirao sa mnom kada je pisao članak, a samo da je pogledao moj „Instagram“, shvatio bi da sam oženjen već dve godine – poručio je on jednom intervjuu kroz smeh.

 

1 / 4 Foto: Instagram, pavle_jerinic


U julu 2021. godine i jeku pandemije virusa korona par je dobio prvo dete, devojčicu kojoj su dali ime Zora, a Pavlu su kolege na setu tom prilikom, u skladu s tradicijom, pocepali košulju.

 

1 / 4 Foto: Instagram Printscreen


Sve je spremno za devojčicu. Sve ide prirodnim tokom. Lepo nam je, uživamo u tome koliko možemo u ne baš ovim idealnim okolnostima — rekao je on pre rođenja ćerke.

 

Inače, porodica Jerinić je glumačka, budući da je Pavlu otac kolega, a u pitanju je glumac Branko Jerinić, stalni član Narodnog pozorišta, kog smo nedavno gledali u seriji "Tajna vinove loze", gde je oživeo lik starog Veljka.

 

Branko Jerinić
foto: Youtube Printscreen

 

makonda-tracker