postigli su veliki uspeh

Najveća zvezda se počastila – LUKSUZNIM PENTHAUSOM! Otkriveno koliko zarađuju glumci iz serije "Igra sudbine"

0

Kroz seriju "Igra sudbine" prošlo je više stotina glumaca, a u ovoj sapunici smo imali prilike da vidimo i neke glumce koji poslednjih godina i nisu bili baš najaktivniji.  

foto: Instagram
foto: Instagram

Sa dolaskom zlatnog doba domaćih serija, glumačka profesija je postala jedna od najželjenih u Srbiji, a zarade glumaca su se znatno promenile u odnosu na ono kako je bilo ranije, tvrde domaći mediji.

 

Pored novih zvezda, serija "Igra sudbine" donela je u Srbiju i novi model plaćanja glumaca. Umesto po danu snimanja, kako piše "Kurir", angažovani na ovim projektima su plaćani fiksno na mesečnom nivou.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @serijaigrasudbine

Naravno, nisu svi srećnici koji od glume i društvenih mreža mogu sebi da obezbede nekretninu, kao što je, recimo, uspela Milica Milša.

 

Milica Milša
foto: Instagram/printscreen

Junakinji sapunice "Igra sudbine" isplatile su se skoro tri godine provedene u studiju, jer je od honorara sebi priuštila penthaus na luksuznoj beogradskoj lokaciji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco)

Honorari ekipe "Igre sudbine" nisu milionski kao gledanost. Naime, plate glumaca kretale su se od 1.000 do 3.000 evra na mesečnom nivou, što je ipak, kako piše "Kurir", iznenađujuće za glumačke plate.

 

 

makonda-tracker