"biti zdrava, biti zdrava"

Ovaj detalj je skrenuo pažnju s najvažnijih vesti: Ivona Pantelić na simpatičan način podržala Konstraktu

0

Popularna spikerka je pronašla jednostavan, a vrlo efektan način da uputila podršku našoj evrovizijskoj predstavnici — i to usred Dnevnika!

foto: Instagram
foto: Instagram


Sinoć je u Torinu održano drugo polufinalno veče Evrovizije, a predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta se sa svojom pesmom "In corpore sano" plasirala u finale!


Bilo je uzbudljivo i pomalo napeto na samom kraju, a svi su saglasni da Srbija ima predstavnicu kojom može da se ponosi i da je Konstrakta već pobednica za sve nas, kakav god rezultat bio u finalu 14. maja.

 

Veliki broj poznatih ličnosti uputio je javno podršku našoj delegaciji u Torinu, a među njima je i spikerka RTS-a Ivona Pantelić, koja je pokazala da ju je zahvatilo evrovizijsko raspoloženje tako što je za rever zadenula — beli karanfil!

 

Ivona Pantelić
foto: Printscreen, RTS

Upravo je ovo cveće Konstrakta delila prisutnima na svečanom ispraćaju koji joj je upriličen pred put u Torino.


Konstrakta je, inače, na pomenutom skupu pojasnila simboliku belih karanfila.

 

1 / 8 Foto: Foto: Glossy


Simbolika je pipava stvar, njoj svako upisuje nešto što treba, beli karanfili nas prate od početka nastupa i od početka prate ljubav, razumevanje i poštovanje — istakla je Konstrakta.


Ana Đurić i srpski tim nastupaju u velikom finalu pod rednim brojem 24, odnosno kao pretposlednji na Evroviziji. Finalno veče otvoriće Češka, dok će takmičarski deo zatvoriti nastup estonskog predstavnika Stefana, koji je navodno na Evroviziji zaveo jedno nama dobro poznato lice.

 


 

makonda-tracker