šuška se

"Njih dvoje se u Torinu NE RAZDVAJAJU!" Planula ljubav između lepe Crnogorke i jednog učesnika Evrovizije

0

Nakon što se prošle godine spekulisalo o odnosu Sanje Vučić i Damijana Davida, mediji javljaju da imamo novi evrovizijski par

foto: Live Media Publishing Group / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: Live Media Publishing Group / Alamy / Alamy / Profimedia

Izbor za Pesmu Evrovizije obeleži mnogo muzike, ali i druženja muzičara iz svih delova Evrope, pa su se tako među dvoje ove godine rodile posebne simpatije, tvrde mediji.


Kako tvrdi Kurir, Torinom poslednjih dana odzvanjaju osmesi crnogorske predstavnice Vladane Vučinić i 11 godina mlađeg Estonca Stefana, a svi oni koji su se našli u njihovom društvu mogu da posvedoče da je hemija očigledna.

 

 

Vladana i Stefan su se upoznali u Rumuniji i družili su se tokom nacionalnog izbora za "Evroviziju". Tu se razvilo prijateljstvo, koje je, očigledno i sudeći prema izjavama njihovih prijatelja, preraslo u nešto više.


Njih dvoje se u Torinu ne razdvajaju, po ceo dan su zajedno i nije im problem ni što su uvek okruženi predstavnicima medija, kao i fanovima ovog takmičenja — istakao je za pomenuti list neimenovani izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by stefan (@stefanairapetjan)


I Vladana i Stefan, inače, nastupiće prvi put večeras, na drugoj polufinalnoj večeri Evrovizije. Crnogorska predstavnica predstaviće se pesmom Breathe, dok Stefan izvodi pesmu Hope.

 

 

makonda-tracker