jedinstvena

Srbija i Evropa su STREPELE, a ona? Konstrakta priznala o čemu je razmišljala čekajući PROLAZ U FINALE i sve nasmejala

0

"Biti zdrava", odjekivalo je pres-centrom nakon druge polufinalne večeri Evrovizije, što je retka reakcija novinara iz celog sveta na jednog izvođača

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Ana Đurić Konstrakta, srpska predstavnica na Evroviziji, sinoć je u najlepšem svetlu predstavljala svoju zemlju!


Cela Evropa i svet tapšali su uz "In corpore sano", ali smo pomalo strepeli jer je Srbija poslednja koja je prozvana za ulaz u finale.


Na konferenciji za medije nakon polufinala, pojavili su se svi učesnici koji će nastupiti i u velikom finalu 14. maja, a kada je došao red na Konstraktu — svi prisutni novinari su joj zapevali "Biti zdrava" i počeli da tapšu i izvode njenu čuvenu koreografiju.

 

Jedan od prisutnih rekao je Konstrakti da je sve u Srbiji učinila ponosnima, a na pitanje o čemu je razmišljala u trenutku kad smo svi bili na ivici stolice i brinuli hoće li Srbija ući u finale, ona je priznala:


Razmišljala sam o tome kako je ovde u Torinu lepo vreme ovih dana. I da ne prođemo dalje, lepo ćemo se provesti ovde. I Torino je vrlo lep. U redu je i ne proći dalje.

 

1 / 5 Foto: Youtube Printscreen


Na pitanje jednog novinara postoji li nešto što bi Konstrakta volela da promeni u svom evrovizijskom iskustvu, ona se požalila da bi volela da ima više hrane.


Ne bih rekla. Možda, možda, možda... Više hrane. Restorani za delegacije su zatvoreni posle dva sata i mi imamo problem s tim! Sve ostalo je dobro, zaista dobro — rekla je naša predstavnica.

 

 

makonda-tracker