tako to rade prve dame

Udobne, ali elegantne i TAKO ŠIK! Konstraktine cipele za Torino Megan Markl jednostavno OBOŽAVA

0

Najpopularnija Srpkinja u Evropi u ovom trenutku ponela je na svečanom otvaranju Evrovizije model cipela kakav se ne sreće često koliko bi možda trebalo, ali njena inspiracija za uvodni stih pesme "In corpore sano" jednako ih ceni kao ona

foto: Matteo RaseroGRM FOTO / LaPresse / Profimedia
foto: Matteo RaseroGRM FOTO / LaPresse / Profimedia

Iako je 66. izdanje Evrovizije otvoreno u Torinu još 8. maja, i dalje se priča i piše o stajlinzima evropskih muzičara za šetnju čuvenim tirkiznim tepihom.


Među najzapaženijima je bila naša predstavnica Ana Đurić Konstrakta, koja je pred novinare iz celog sveta stala u veličanstvenom izdanju, u belom od glave do pete.


Konstrakta je nosila duboke pantalone i bluzu s reverima, kao i efektan kaput, a najviše pažnje privukao je njen šeširić bez oboda, takođe u beloj boji.

 

Mnogi su tada primetili da je vojvotkinja od Saseksa Megan Markl, koju srpska predstavnica pominje u prvom stihu svoje pesme "In corpore sano", u prošlosti nosila sličan aksesoar. Ipak, to nije jedino zajedničko njihovom stilu!

 

1 / 6 Foto: Matteo RaseroGRM FOTO / LaPresse / Profimedia, Doug Peters / PA Images / Profimedia


Naime, naša Konstrakta prošetala je tirkuiznim tepihom u crvenim slingback cipelama, odnosno cipelama otvorene pete. Reč je o upečatljivom paru obuće s metalik odsjajem, špicastim vrhom i ukrštenim kaišićima koji možda nije popularan kao salonke proteklih godina, ali dizajneri i modni stručnjaci predviđaju ovakvim modelima s niskom i stabilnom potpeticom veliki povratak.

 

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta
foto: Matteo RaseroGRM FOTO / LaPresse / Profimedia

Kako to obično biva, najveće aktuelnosti u svetu mode najpre vidimo na influenserima i pripadnicama kraljevskih porodica, pa je sličan model — ravnu obuću špic-vrha i otvorene pete — proteklih godina često nosila upravo Megan Markl!

 

Ona je pretežno nosila slingback obuću dok je bila u drugom stanju, naročito prilikom kraljevske turneje po Africi sa suprugom princem Harijem.

 

 

Omiljeni izbor bile su joj baletanke otvorene pete, za koje se veruje da će od ove godine postepeno početi da zamenjuju klasične zatvorene modele.

 

 

makonda-tracker