DA LI STE IH ZABORAVILI?

Odrekli su se glume, a jedan je MILIONER: Gde su i čime se danas bave Duško i Zlatko iz serije "Metla bez drške"?

1

Veliki broj glumaca iz ove čuvene serije nakon završetka iste su se otisnuli u neke potpuno druge vode
 

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Marko Pantić, čuveni Duško iz serije "Metla bez drške" odlučio je da napusti glumu i po završetku serije se odselio u inostranstvo, gde je počeo da se bavi jednim potpuno drugačijim poslom.

 

Iako su mu mnogi predviđali sjajnu karijeru on sebe nije video kao slavnog glumca. Marko se odselio daleko, a potom se zaposlio u jednoj svetski poznatoj kompaniji na mestu projekt menadžera.

 

 

Kako su mediji u više navrata pisali Marko je uspeo da zaradi ozbiljan novac. Svoju karijeru u IT sektoru započeo je još u Beogradu, a posao ga je davno odveo i put Velike Britanije.

 

Njegov kolega iz serije, Vladimir Marković, koga pamtimo po liku Zlatka iz serije “Metla bez drške”, danas ima 41 godinu i radi kao producent.

 

- Bavim se režijom spotova a trenutno sam angažovan na projektu “Pinkove zvezde”. Radio sam na emisijama “X Factor” i “Ja imam talenat”, a u pripremi je i snimanje jednog dokumentarca. Pisanje pesama mi dođe kao džeparac – rekao je Marković za domaće medije. 

 

On je objavio i fotografiju na svom Fejsbuk profilu sa porukom:

 

Kada smo se sreli pre par godina, rekla mi je "Sad da mi neko ponudi da ponovim ulogu u Metli bez drške, pristala bih bez razmišljanja." Ta Metla me je spojila sa generacijama naših glumaca, ali najveća zvezda od svih je bila Milena Dravić. Da li sam imao tremu kada je trebalo da je upoznam? Da! Do tog trenutka sam već uveliko gledao Priče iz Nepričave, Nije lako sa muškarcima, Majstorsku radionicu i trilogiju Na određeno vreme. Međutim, prošao je tren i kao da mi je oduvek bila komšinica sa drugog sprata. Koliko znam, ovo joj je bio jedini lik sa govornom manom. Mislim da je volela ovu ulogu zato što se zabavljala igrajući je. Kadar koji vidite je trenutak kada mi, to jest Zlatku, daje sok, a Zlatko bi da pobegne što pre. Morao sam da popijem neki grozni sok od ananasa naiskap, ali u prvih par dublova nije išlo. Prosto nisam mogao. Milena mi ote čašu, ispi iz tri gutljaja i reče "ako mogu ja, možeš i ti!" I zato ću sada, simbolično, da popijem jednu čašu soka od ananasa naiskap za Milenu.

 

Duško i Zlatko
foto: Youtube Printscreen

 

On se tom prilikom osvrnuo na prošlost i rekao da sa nostalgijom gleda na taj period.

 

- Zlatko i ja smo potpuno drugačiji. Na primer, on voli šnenokle, a ja ih prezirem – naglasio je on.

 

- U kontaktu sam sa Evom Mezei, koja je glumila Sofiju, moju sestru – istakao je Vladimir i dodao da mu nikad nije bilo jasno zašto se serija zove “Metla bez drške”.

 

 

makonda-tracker