žarko jokanović otkriva

Mnogi odlaze, a ONA se priključuje ekipi! Evo koje LEGENDARNO ime glumačke scene ćemo uskoro gledati u "Igri sudbine"

4

Kako je Žarko Jokanović istakao, uigranoj ekipi pridružiće se neka nova lica, a među njima i jedno od najvećih imena jugoslovenske i srpske kinematografije

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Treća sezone popularne serija "Igra sudbine" doneće nam mnogo novih likova, od nekih starih ćemo se oprostiti, a veliko i značajno osveženje u ekipi biće i glumačka legenda Mira Banjac.

 

 

Scenarista serije Žarko Jokanović ponosno je otkrio da se, uz dvadesetak novih glumaca, priključuje i čuvena glumica.

 

— U trećoj sezoni "Igre sudbine", uz dvadesetak novih glumaca, ekipi serije pridružiće se i najveće ime jugoslovenske i srpske kinematografije legendarna i veličanstvena Mira Banjac — napisao je Žarko na Instagramu.

 

 

Nakon dve sezone, seriju će napustiti neki glumci, zbog toga što su ugovorili nove projekte, a planirano je bilo da se "Igra sudbine" završi nakon dve sezone. Među njima su Jelena Đukić, Iva Štrljić i Ivana Dudić.

 

U seriji se više neće pojavljivati Dijana Erski koju tumači Iva Štrljić, kao ni Nora koju je igrala Ivana Dudić. Osim njih, Filipa Dodića poznatijeg kao Dodu, najboljeg druga Ade Kanački, više publika neće gledati, kao i Višnju, odnosno Jelenu Đukić — rekao je za subotnje izdanje “Blica” dobro obavešten izvor.

 

Iva Štrljić otkrila je zbog čega mora da se oprosti od lika Dijane Erski.

 

Istina je, jer kada smo zvanično završili snimanje serije, nisam znala da će biti treće sezone. Još pre nego što se druga sezona završila, ugovorila sam jedan veliki projekat, novu veliku ulogu. Dijanu Erski obožavam, baš zbog načina kako sam je odigrala, ljubavi publike, odličnih kritika i čak deset nagrada koje sam dobila za ovu ulogu. Dogodile su mi se nove prilike, uloge, neprestani telefonski pozivi i pružene šanse da pokažem šta još znam, da odigram i neke drugačije karaktere — rekla je Iva za "Alo".

 

 

makonda-tracker