skladan par

Zvezda serije "Igra sudbine" u ljubavi je sa 15 godina mlađom ženom: Darko Tomović uživa u zagrljaju svoje supruge Nine

1

Glumac i njegova i njegova žena upoznali su se davne 2007. godine, 2012. su se venčali, i žive u divnom braku gde sve nesuglasice rešavaju konstruktivnim razgovorima.

foto: screenshot/k1
foto: screenshot/k1

Glumac Darko Tomović, već duže vreme uživa u ljubavi sa izabranicom Ninom koja je od njega mlađa 15 godina.

 

Ona je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti, ona se ne bavi poslom koji je studirala, nego se okrenula kognitivno bihejvioralnom koučingu. Pre 7 godina dobili su ćerku Lanu, a upoznali su se 2007. na zajedničkom projektu. Nakon 4 godine ju je Darko pozvao na sastanak. 

 

 

Želeći da ostavim utisak, potrudila sam se da se informišem o “subjektu”. Kao svako žensko, presvukla sam se sto puta, na kraju sam obukla belu haljinu i pomislila da je to - to ako i on dođe u belom. Naravno, imao je belu košulju, ali pravi šok tog 12. jula 2011. priredio mi je kad je u kafeu na Gardošu ustao da pozdravi drugaricu sa klase Branku Pujić, koja je mojoj grupi na fakultetu bila asistentkinja na kataderi za balet. Bila je to fora, sad zvana “Branka momenat”, ali onda nije bilo nimalo smešno, bukvalno sam poskočila sa stolice kad sam je ugledala. Jer sve vreme sam se pitala šta ću ako me sa Darkom u ponoć vide Branka ili nedajbože Dragan Petrović Pele, naš asistent, a Darkov klasić i blizak prijatelj - govorila je Nina svojevremeno.

 

 

Oni su se vančali 15. januara 2012, a ono šta je vrlo interesantno da oni nesuglasice rašavaju konstruktivnim razgovorima.

 

Suprug mi nikada nije uputio ružnu reč, čak ni u raspravama. Poštuje me i nasamo i u društvu, a to se ne uči i ne kupuje, već je rezultat spoja socijalne i emocionalne inteligencije. Suština našeg odnosa je potpuni spokoj, što naravno nije garant da ćemo slaviti pedesetu godišnjicu braka. Ali mi i ne razmišljamo o budućnosti, živimo danas - pričala je ona.

 

 

 

makonda-tracker