rastaje se od ekipe

Opraštamo se od Dijane Erski: Iva Štrljić priznala zbog čega NAPUŠTA "Igru sudbine"

5

Popularna glumica Iva Štrljić neće biti deo treće sezone "Igre sudbine", pa je odala razloge zbog kojih napušta glumačku ekipu

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nova sezona serije "Igra sudbine" sigurno će doneti osveženje gledaocima, a Žarko Jokanović napravio još veći zaplet, u nešto izmenjenom sastavu, pa ove glumce nećemo gledati u budućnosti u ulogama na koje smo navikli.

 

 

Među njima je i glumica Iva Štrljić, koja neće biti deo treće sezone serije "Igra sudbine", u kojoj je u prve dve sezone glumila lik Dijane Erski.

 

Istina je, jer kada smo zvanično završili snimanje serije, nisam znala da će biti treće sezone. Još pre nego što se druga sezona završila, ugovorila sam jedan veliki projekat, novu veliku ulogu. Dijanu Erski obožavam, baš zbog načina kako sam je odigrala, ljubavi publike, odličnih kritika i čak deset nagrada koje sam dobila za ovu ulogu. Dogodile su mi se nove prilike, uloge, neprestani telefonski pozivi i pružene šanse da pokažem šta još znam, da odigram i neke drugačije karaktere — rekla je Iva za "Alo" i dodala:

 

 Otkada se pročulo da me neće biti, javljaju mi se ljudi s takvim komentarima i mole me da kažem da je to šala. Svojim kolegama želim uspeh i radost stvaranja i ne bi bilo pristojno s moje strane da kažem da će moj nedostatak iščašiti seriju. Publika se vezala za Dijanu jer je specifična, a kako tvrde svi ljubitelji „Igre sudbine“, niko nikada nije nešto slično tome odigrao. Uloga je izuzetno lepo napisana, a ja sam se potrudila da joj dam specifičan glumački pečat jer ozbiljno shvatam svoj posao i imam čestit odnos prema njemu.

 

1 / 3 Foto: Instagram Printscreen

 

Ivi je teško palo opraštanje od uloge Dijane.

 

— Emotivna sam i uvek mi je teško kada se rastajem od nekog lika, to je prirodno i ljudski. Imam veliko poštovanje prema publici i zato znam da će ih jako radovati nešto novo što ću im ponuditi  — rekla je za pomenuti list.

 

 

makonda-tracker